Koupání

11.07.2011

Ahoj maminky. Snad mi některá poradíte. Syn 14 měsíců se asi před týdnem vykakal do vany a od té doby se nechce koupat. jenom ho dám do vany a hned řev jako kdyby ho na nože brali a slzy jak hrachy. Už nevím co s ním. Zkoušeli jsme se koupat s ním, ale taky žádný úspěch. Plno hraček ve vaně a nic. Myslíte, že se to časem spraví? Už mě nenapadá, jak mu to zpříjemnit. Budu ráda za každou radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak to mě mrzí :? bohužel mám podobnou zkušenost náš malej uviděl bobek v nočníku a od té doby se šíleně bál bobku,tak,že měl uplněj blok s kakání :?musela jsme uplně zrušit nočník a chodil na záchod,ale i tak zadržoval mi stolici a nehctěl kadit nikam ani do plen :€\€: a bylo to sním tedy šílené ty scény :^O^: byla jsem stoho neštastná,ale trvalo to 2.měs a na vše přišel sám že to nic není :one: .Zkusila bych sprchu nebo uplně máličko vody napustit bez hraček at vidí,že tam nic není určitě se to zpraví časem musí na to přijít sám ;) držím palečky a hdoně zdaru ;)

a co zkusit jen rychle osprchovat a pak postupně až zapomene, tak zase začít koupat? Naše se zase strašně bála kadit na nočník, z toho byla úplně vystresovaná, když viděla v nočníku svůj bobek :D za pár týdnů to přešlo a začla tam s radostí kakat sama, takže to chce asi čas, nevím co je tak ty jejich hovínka děsí :D Zkusit ho nějak zabavit při tom sprchování, dát mu i sprchu ať si zkusí sám osprchovat nožičky, říkat mu předem, co budete dělat, prostě nějak zkusit odvrátit pozornost. Nebo koupit nějakou pěknou protiskluzovou podložku do vany, prostě něco co by ho mohlo zaujmout. Ale určitě ho to časem tak jak tak přejde :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka