Vak, šátek nebo nějaké nosítko pro děti?? Holky co doporučujete???

08.07.2011

Chtěla jsem se zeptat na radu co Vám vyhovuje, včem nosíte miminka. Barunka by se pořád nosila, nemá moc ráda kočárek, tak jsem myslela, že bych nějaké nosítko využila.....máte některá z něčim zkušenosti??

já jsem šátkovala, kámoška má manducu a taky si ji nemůže vynachválit, takže bych se rozhodovala mezi šátkem a manducou
Tess

Už máš větší holčičku,tak šátek nebo kvalitní nosítko.Já měla od 5 týdnů pevný šátek a nosila jsem až do 16měs.Šátek je hrozně variabilní a to se mi líbí,nosila jsem na břiše,boku i zádech.Oboum se nám to moc líbilo.Teď už mám domluvený pro začátek elastický.Jinak jsem nosila i v zimě a to bylo tak -10,prckovi byl rok a byl krásně v teple.Mám kapsu od MaM a super,vzala jsem si větší fleece a bylo nám oběma teplo.
Lištička Kačka + Matýsek + mimi v bříšku

vřele doporučuji manducu. Mimi můžeš nosit od narození do 20 kg. Nebolí z něj záda, je po zdrav. stránce pro mimi prospěšné a navíc si ho bez problémů nasadí i chlap, na rozdíl od šátku...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo jasně, já jen píšu podle svých zkušeností, že chlapi raději to nosítko...

ahoj, syna jsem nosila v babyvaku a odvařila jsem si záda, dcerce jsem koupila šátek, ze začátku nosit nechtěla ale od roku si v něm libuje...takže když je teď potřeba vážu do šátku (u doktora, pošta, výlety nedostupné kočárkem apod.)

Ahojky Marti :)
já mám šátek i nosítko a šátek rozhodně vítězil! Měla jsem celkem obyčejný, ale fakt super. Holky ze zářijek taky pouzívají Manduca nosítko, je pěkně drahé, ale asi nejlepší co jsem viděla. Jedné tam spinkal i skoro roční chlapeček :)

A jakpak se máte? Já jsem ti psala, ale vůbec nevím, zda ti to dorazilo, nějak mě to tu zlobí!!!

ahoj taky jsem nad tím přemýšlala, ale my rodíme v září a to nevim jestli bych to na zimu pak využila?? Jinak já kdybych se měla rozhodnout, tak asi pro nosítka... nevím, ale u těch šátků bych se asi bála, ale to je jen takovej můj instinkt ..

In reply to by zuzii

s nosítkem zkušenost nemám, zato šátek si nemůžu vynachválit. Dá se používat nejen venku ale i doma. Když dítě řve, že nechce ležet v postýlce a zrovnika je potřeba uvařit, tak na ročním období fakt nezáleží ;-) a pokud venku není deset patnáct pod nulou, tak se dá šátek používat venku i v zimě

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka