tak tchýně opět nezklamala

08.07.2011

Holky, už několikrát jsem se tu musela vypovídat, jak mě ta moje tchýně prdí...a včera opět nezklamala... Malé jsou skoro dva roky. Tchýně se strašně těšila, jak bude hlídat vozit a já nevím co...Pak nic. Jen žárlila na tetu, co taky bydlí s námi v baráku, že se s malou vidí častěji, než ona a přitom, když měla příležitost s malou být, tak se šla raději bavit. Vymlouvala se, že ona chodí do práce a přijde v pět a kdesi cosi...Pak se teta odstěhovala a nic se nezměnilo, jen z ní opadla ta závist. Teď už je skoro 14 dní bez práce, tak jsem si říkala - tak třeba teď. Omyl! Včera jsme jeli na koupání. Řekla, že chce taky a před odjezdem řekla, že musí uklízet! No chápete to? Ona je nezaměstnaná, může si to udělat kdykoli, ale ne. Ona musí uklidit zrovna teď! On by ji ten prach do zítra asi sežral. A to upozorňuju, že není maniak na uklízení. Dobrý ne? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

U nás se taky pořád jen slibuje, jak si pro něj přijdou. Bohužel to říkají prckovi a ten se pak marně těší. Vidí vnuky jen když se slaví svátky, narozeniny, vánoce. Ochuzují sami sebe...

In reply to by Juulca

Taky si říkám, že se ochuzuje, ale stejně mě to furt mrzí. Někdy na to už kašlu, ale pak zase udělá něco, čím mě zase rozhodí...Nejlepší je, že když je tchýně doma a my náhodou jedeme pryč, tak dělá, jak je zklamaná, že odjíždíme a že se s malou ani nepomazlila. A když jsme doma, tak se ani nestaví, protože má práci nebo jede na návštěvu... :n:

In reply to by DenyPu

Já to řešila hodně, měla jsem zájem. Ale když se na několikátý pokus vnutíš někam, kde tě vlastně ani moc nechtějí a trvá to takhle několik měsíců, tak to už omrzí. Mě už to přestalo bavit. Mrzí mě, že kdysi výborné vztahy se fantazií tch. převrátily do toho, co je teď. Moc mě to mrzí, ale vzhledem k tomu, že já jsem u nás vždy ta špatná já, už to odmítám řešit. Proti lžím není obrany. Nechtějí - jejich problém.

Opravdu holky nemáme to lehký :n: to mě má zítra dorazit tchýně i s tchánem,poprvé a naposledy tu byli vloni na naší svatbě a od tý doby nic.To jen furt slyším kdy přijedete kdy dorazíte ,Natálku sme neviděli jak dlouho.od podzimku je už i tchán v důchodu.Neříkám maj to sto km ale i tak.... ja si pri matersky dodělávám školu , do toho pracuju a samo starám se o domáctvnost ,jen podle nich toho času asi máme hodně.
závidím těm kteří o tchýni neví fakt.protože se pak s manželem jen hádáme.a od včera jak je standa podrážděnej jen kuli tomu že zítra dorazí ..... :\\: ach jo .tak se držte,a je opravdu lepší tchýni nemít než mít papa Lucka a Natálka
PS: natálka je od nich 5.vnouče

In reply to by Luciášek85

Tak já tě každopádně obdivuju, co všechno zvládáš! To já bych to nedala. :n: :00: Učení v noci pro mě moc není - usínám u toho. Do toho ještě ta práce! No klobouk dolů. :€s€: Já bych to nezvládala. Měla bych pocit, že se malé málo věnuju a pak by mi to šlo všechno ještě hůř... Jinak je fakt, že 100 km je dost a tak se ani nedivím, že se moc nevídáte. Přeju, aby návštěva proběhla v klídku a pohodě a zase bylo vše ok. :€s€:

In reply to by DenyPu

No naštěstí moje mamina mi hlídá jinak bych to nezvládala a to ještě teda chodí do práce.
Jo a ta návštěva byla docela fajn a v klidu ne jak to probíhá u nich :€s€: ....tam je to vždycky chaotycký.
Sampzřejmě si udělala pár poznámek ,který sem ignorovala a vyšuměly.
Jen kdyby Standa(manžel) nebyl tak nervní a protivnej ty dni co věděl že přijedou a my se nehádali v kuse,někdy mám chut mít jen Natálku a druhý ani náhodou :spid:

Opravdu holky nemáme to lehký :n: to mě má zítra dorazit tchýně i s tchánem,poprvé a naposledy tu byli vloni na naší svatbě a od tý doby nic.To jen furt slyším kdy přijedete kdy dorazíte ,Natálku sme neviděli jak dlouho.od podzimku je už i tchán v důchodu.Neříkám maj to sto km ale i tak.... ja si pri matersky dodělávám školu , do toho pracuju a samo starám se o domáctvnost ,jen podle nich toho času asi máme hodně.
závidím těm kteří o tchýni neví fakt.protože se pak s manželem jen hádáme.a od včera jak je standa podrážděnej jen kuli tomu že zítra dorazí ..... :\\: ach jo .tak se držte,a je opravdu lepší tchýni nemít než mít papa Lucka a Natálka
PS: natálka je od nich 5.vnouče

Jé holky,ono je to vcelku všude stejný:(Malé jsou 2 roky,poprvé ji viděli v porodnici,potom když jsme přijeli na návštěvu a naposled o minulých vánocích.Takže taky pecka.A když sem nosila pupík to bylo jen já budu hlídát,já budu dělat to a to a skutek utek:(Dokonce ted sem slyšela že o mě vykládá že není vnučka jejich:Jinak abych ještě dodala:D K prvnímu svatku dostala balenou vodu,a na narozeniny se ani neozvaly:D Ted slavíme 2 roček ani smska nezapípala:(Naštěstí já se stím smířila,trvalo to ale už mi to nevadí.Terinka má babičku která vydá za 2:)Jinak Terinka je jejich 3 vnouče.A mýsto běhání za vlastním běhá za cizím děckem od sousedu:D

moje tchýně taky nezklamala,včera jsem jí po pul orce potkala a ona že mi sehnala práci,tak jí říkám že jsem na mateřský se 14 měsíčním dítětem jestli náhodou nezapomněla :00: a ona že mužou hlídat holky,ne??starší dcery 18 a 14,ta starší je těsně po vyučení,takže jako já mám laskavě makat vydělávat a moje starší dcera bude vychovávat sestru,ne :00: :00: nechci být tchýně :s:

máme stejnou tchýni... když byl Krýša malej, tak pořád fňukala, že jak ho kojím, tak si ho nemůže ani půjčit a ať ho už odstavím, aby ho mohla mít u sebe... Krýšu rok a čtvrt nekojím a za tu dobu si ho vzala jednou a to jen proto, že jsem byla v porodnici s druhým chlapečkem :(

In reply to by Kytiii

Ty jejich silácké řeči jsou někdy neuvěřitelné... :€\€: Vůbec nechápu, proč raději nedrží hu.. Když by řekla, že nemá zájem, člověk to vezme, ale když furt takhle blbě kecá, tak je to akorát k vzteku. Nejhorší je, když ji vidím, jak se přetvařuje. Teď přijela na návštěvu její rodina, tak dělá, jak strašně moc pořád hlídá. Šli jsme teď ven a babička u toho najednou nesmí chybět, protože ona přeci hlídá pořád...Fuj :sick:

In reply to by DenyPu

nejvíc mě sere, že mu to pořád slibuje... a on ji má rád a hned by se už balil a jel :( a když od nás odjíždí, tak si ho najednou vzít nemůže :( a ty smutný dětský oči :( - to je šílený... jak mu to mám vysvětlit? kdyby radši držela hubu, přesně!!!

In reply to by Ercaa

upřímně? povaha na zabití :( - já jsem právě až moc upřímná - co na srdci, to na jazyku... ale já se vyřvu, zanadávám a mám "uklizeno" a zase začínám s čistým stolem... ona v sobě všechno dusí, nic neřekne a pak to na tebe po roce/po letech vytáhne, když se jí to nejvíc hodí...

to se jí spíš nechtělo a na něco se vymluvila. Co se týče hlídání, tak to raději nebudu rozepisovat, jsme bez hlídání a to se babička také těšila, až bude vnučka na světě.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tchýně má první vnouče. Hroooozně se na něj těšila...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to máme naprosto stejné :-) ale já naštěstí měla jen jeden samovolný... ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky jsme to tak měli. Nejdřív ať se do toho nehrneme po hlavě a pak furt otravovali, že už chtějí vnouče. Paradoxně jsem si myslela, že tchýně si vnouče vychutná a děda bude ten, co bude před ním utíkat. A ono je to právě naopak. Děda mi dokonce i třeba 2x do měsíce vozil malou - babi ani náhodou, bere si ji s sebou, když jde něco spravovat. Sám se dokonce nabídne, takže třeba 2x do měsíce si ji vezme i na 3 hodiny! A to chodí taky do práce a tam fakt dře a chodí domů jen o hodinu dřív než tchýně....Nejvíc mě ale tchýně jednou dostala, když jsem stříkala Savem rohože na altán (ona neměla čas...). Malá mi konečně usnula (nespavec - asi ve čtyřech měsících spala 1x denně 1/2 hod.). Ona přišla, koukla na malou, ta se zrovna probudila a začala brečet. Nepohoupala ji, řekla, že mi brečí (já ruce od sava) a šla domů. Poprosila jsem ji, aby ťukla na tetu, jestli by mi malou chvilinku nepohlídala, že to jen dostříknu...Tak se urazila, vzala malou na projížďku. Objela bytovku, zaťukala na sousedku, ať jde pohlídat, že jde jen na záchod. Asi za čtvrt hodiny se najednou vyrojila před domem a řekla čau, že jede s manželem na návštěvu. Vrtěly jsme se sousedkou nevěřícně hlavami. :00: :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hele, špečíka má, ale ona má pocit, že je štíhlá a ostatní jsou tlustí :) - s tím nemá absolutně problém :s: Absolutně jsem nechápala, protože se nabídla sama, že chce jet taky a když jsem na ni ťukla, najednou řekla, že MUSÍ uklízet. Asi by jí ten bordel někam utekl. :///:

Mé skoro tchyni bude 48 let,naštěstí s ní tedy nebydlíme,to by opravdu nešlo neb je trošičku prostější a hlavně strašně líná.Bydlí od nás zhruba 30 km,autobusem je to do hodiny,máme tu pražskou integrovanou,takže to jede každých 30 minut a myslíš,že se přijede podívat? Ne a to je Petřík jediné vnouče,ona čeká až jí pozveme,pokud má ona dovolenou nepřeje si malého vidět,prý musí odpočívat a také něco udělat na chatě.Nyní ho viděla po 4.měsících,slavili jsme svátek taťky a malého,a když jsem ji řekla,že je mi líto minimálního kontaktu mezi nimi,Péťa babičku taky potřebuje,vpálila mi mezi dveřmi toto. ,,Já nemám čas,musím taky jezdit na chatu."" ,,Ta mně taky potřebuje! ""
Ona tedy pracuje,šest hodin denně,v pátek 12 hod. a veškeré víkendy a svátky má volné.
Monina

In reply to by cortinaaa

My bydlíme ve stejné bytovce, takže když se nechceme vidět, tak se nevidíme. Ale furt mě to kvůli té malé mrzí. Teď v říjnu se nám narodí ještě kluk. Je mi jasné, že jí zase rupne a bude do mě hučet, jak přicházím o mléko (protože ona taky nekojila), bude si nutit, abych honem vařila domácí knedlíky, protože já jsem doma a mám čas - kupovaný přeci děda nejí (při tom jemu je to fuk a řekne mi, že se s tím patlat nemám)... Ty matky na mateřské totiž nemají co dělat a jsou perfektně vyspalé, že..., zatímco ona, chudinka, musela chodit do práce od devíti do pěti a v noci spí celou noc. :€s€:

In reply to by cortinaaa

My bydlíme ve stejné bytovce, takže když se nechceme vidět, tak se nevidíme. Ale furt mě to kvůli té malé mrzí. Teď v říjnu se nám narodí ještě kluk. Je mi jasné, že jí zase rupne a bude do mě hučet, jak přicházím o mléko (protože ona taky nekojila), bude si nutit, abych honem vařila domácí knedlíky, protože já jsem doma a mám čas - kupovaný přeci děda nejí (při tom jemu je to fuk a řekne mi, že se s tím patlat nemám)... Ty matky na mateřské totiž nemají co dělat a jsou perfektně vyspalé, že..., zatímco ona, chudinka, musí chodit do práce od devíti do pěti a v noci spí celou noc. :€s€:

In reply to by DenyPu

Tu tvoji bych taky nechtěla,asi moc inteligence také nepobrala.Já měla první tchyni naprosto úžasnou,hodnou, milou,chytrou.Stále mě něčím rozmazlovala,pohlídala prostě ideál.Do dneška si voláme,dokonce občas něco koupí malému na sebe,kolikrát se mi nabízela,že ho pohlídá........i pro to je hrozně těžké smířit se s mamkou partnera,je to tak strašně markantní rozdíl,ach jo..........
A jeho vlastní babička,děs.
Monina

In reply to by Monina

Tak já měla bývalou tchýni taky skvělou i tchána,jsme kamarádky do dnes bohužel jen po telefonu protože bydlíme daleko.Každý den na ni myslím a chce se mi brečet když si uvědomím jak by to s ní teď bylo supr když mám malou,zato teď mám tchýni pekelnou je mi z ní :sick: fuj

In reply to by jana a nela

Tak to já takle vzpomínám na jednu potencionální tchýni ale už několik let bohužel bývalou,byla to super ženská ale synáček takovej nebyl :( .4asto na ní myslím ale už sme se neviděli a ani nemluvili dlouho :§) To se ted o mý pravý tchýni říct nedá jak sem psala vejš byla u nás ted o víkendu,chápu že se s malou nevidí ale to jaký má názor na východu nebo co si nechala od malý líbit.....to kdyby bydlea někde blízko tak já z malý vyrostu a z ní bude takovej hajzlík...
A to by sme asi s máti byli na nože uplně :bulva:

In reply to by jana a nela

Moje tchýně byla zase super před tím, než se narodila malá. Od té doby jako když jí rupne...Chce se jen bavit, užívat si a nahání pořád dědu, který se chce bavit i bez ní - na rozdíl od ní. Ona když se jde bavit sama, tak jen na truc...Totéž je, když někam jedou a náhodou si vezmou malou s sebou (to bylo 2x a vždy na popud dědy). Asi se bojí, že kdyby s námi jela sama, tak bude muset hlídat nebo co?

Vykašly se na ní.Ona se připravuje o krásný okamžiky s vnučkou,nevím jak je stará,ale pak umře a ani si ji neužije....Kamarádka měla takovýho tchána,vnučku viděl když se narodila,prohlásil,že dobrý,ale ať mu ji přivezou ukázat až jí budou tak 2-3roky a pak umřel a bylo...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já si myslím, že to bude povahou (je jí 54). Je ráda středem pozornosti a ráda se baví. O malé mluví jako by ji hlídala každý den. Bydlíme ve stejném domě a kdybychom se nestavili my, tak by přišla tak 1 týdně na 1/2 hod., aby měla zase o čem na týden vyprávět známým. Kdybychom včera řekli, že jdeme na pivko (notorka není, to ne, jen se právě ráda baví a pivo taky ráda), tak by běžela hned, ale na koupališti nejsou žádní známí, před kterými by mohla předvést, jak je skvělá babička. Tady je zakopaný pes. Dost mě tím zklamala. Před porodem jsme si hrozně rozuměli a chodili jsme spolu i na disco, ale teď už si nerozumíme. Já bych chtěla, aby byla ta zapálená babička, jak o sobě vyprávěla před porodem (jak si bude s malou hrát a...) a ona má raději zábavu. Místo aby pomohla, tak mi přijde, že mi spíš hází klacky pod nohy. Sousedce řekla, že jí nikdo děti taky nepohlídal (přitom to není pravda) a ona musela vařit taky pro celou rodinu a kdesi cosi. To je mi fuk. Já už si malou pohlídám a nic nepotřebuju... Děda je citlivější - řekne mi, že mi s malou pomůže do schodů (do druhého patra), když malá stávkuje (jsem znovu těhotná) a babička si v ten samý okamžik vymyslí, že zrovna potřebuje pomoct s těžkým pytlem atp. Že se ráda baví mi neva, ale vadí mi pak ty řeči okolo - jak nemá na malou čas a z vesnice se mi doslýchá, jak je skvělá hlídací babi a tak. Moje mamka třeba taky na hlídání moc není (je jí 70 let), ale sama to řekne a to je prostě jiné - přesto hlídá ségře dvě děti i 2x týdně a když už s nimi je, tak si je fakt užívá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka