Vytažení tělíska při nebo mimo ms??

08.07.2011

Ahoj holčiny,kdy vám dr. vyndával tělísko? resp. při menstruaci nebo mimo ni. Jde mi o to, že jsem v pondělí objednaná na vytažení a dnes jsem to dostala...(poslední jsem měla 21.5) takže jsem nevěděla , kdy dorazí. Mám raději zavolat k dr a přeobjednat se?? A ještě jedna otázka? Bolí vytažení?Díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě doktor řekl, že nesmím plně krvácet, tak že jsem šla 3tí nebo 4tý den MS..malinko mě to štíplo..zubařka je mnohem horší..
Moje tělo nesnese nic..ani tělísko, ani pilule..tak že jsem ho měla asi 3 měsíce a muselo ven..udělal se mi hnisavý zánět..jsem alergička snad na cokoliv.. :€\€:

Ahoj, teď mám MIrenu :one: a před tím jsem měla 2x Danu. Matně přemýšlím, ale myslím, že jí Dr vyndaval když MS končila, ale fakt si nejsem jistá. Jo a vůbec to nebolí, ani jsem to necítila, tak buď v klidu.

já už si to nepamtuju, kdy se vyndavá, ale vím, že jsem se hrozně bála, jak to bude bolet a byla jsem pak překvapená, že už je venku a ani jsem to necítila.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

trošku je to nepříjemný při zavádění, ale aspon pro mně je teda zubař horší. Potom nic necítíš a manža si taky nestěžuje :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka