srdicko tluce o sto sest, revize se nekona! :-)

07.07.2011

Ahojte holciny, tak jsem dneska byla na kontrole. V pondeli me dr. vydesila, ze vidi jen vacek, zadny plod se nevyvyji a je mozne, ze se jedna o zamlke tehu. Dnes bylo vsechno jinak. Na utz byl krasne videt jak plod, tak srdicko. Podle MS jsem 6+6, podle utz 6+3, takze malinkate zpozdeni mame, com me ale nestve. Kdyz jsem se ptala, jak to, ze v PO nic nevidela, tak rekla, ze to mohlo byt tim, ze mam delohu posazenou dozadu a plod proste nebyl videt.
Cele tri dny jsem se tedy stresovala zbytecne. Porad jsem si hladila brisko, provadela canesterapii a premlouvala mimi, at u me zustane. Snad uz se nic jineho neprihodi. :-)
Dekuji vsem za podporu a preji hezky den.

Super! Moc jsem na tebe myslela.
Naše mimi mělo taky trochu zpoždění, měla jsem být 7+4 a mimčo odpovídalo 7+0, teď je o den větší :))

Jéj super!!!!! I jsem na Tebe myslela že mi to nešlo do hlavy že by to ta doktorka hned odepsala a takhle tě vyděsila, přišlo mi to dost neprofesionální v tak brzkém stadiu Ti říct že je to ztracené. :€\€: To se přece může lišit, nemá každá plodné dny přesně dle tabulek. Tak to mám moc velkou radost a gratuluji. Opatujte se a za několik týdnů ať se Ti narodí krásné zdravé miminko. ;) :|P:

In reply to by Veverca

Jeeee. Dekuji. Ta dr. byla v to pondeli docela odmerena. Myslim, ze jen stroze komentovala stav, ktery vidila na monitoru. Ze me (a asi kazdou tehulku) takovy jeji komentar vydesi ji nejspis vubec nedoslo.
Jeste jednou dekuji.

Moc gratuluji!!!!!!!To je nádherná zpráva moooc ti gratuluji a ted žádné nervy a vychutnávej :€O:
:C]]: :C]]: :C]]: :C]]: mam radost za tebe :C]]: :C]]: :C]]: :C]]:

Ha ha, já to říkala že si hraje na schovku. Tak jsem moc ráda že to dopadlo dobře a gratuluji :€O: . :k: :a:

In reply to by Pavlinka1984

jee ona ti už v 6t rekla i velikost mimiska?.. ja byla poprve taky nejak v 6t. a neřekla mě ani velikost ani v kolikytym jsem..viděla jen srdíčko :? ..ted 13.tého jdu znovu tak snad už uvidí vííc :\x: a dostanu i první fotečku doufám :C]]:

In reply to by berunkaEll

udělala mi ultrazvuk, poměřila mimi a podle toho ji vyšlo 6+6 :) , řekla jsem si i o fotečku, takže už jí mám doma :h: ... srdíčko už taky bilo :) ... fotečku dostaneš vždycky když si řekneš a určitě už uvidíš víc :ww: ...

In reply to by Pavlinka1984

Já právě taky čekala že mě ju už dává..tiskla si ju a dávala do spisu, ale nedala mě ju :€\€: ..tak já si o nu příště teda řeknu..kurnik to mě štve :€{€: už jsem ju mohla mít..i když bych viděla jen srdíčko ale i tak :€\€:

Ahojky, já mám takovou radost :\x: To je skvělá zpráva! Až mi vyhrkly slzy do očí... vím jak se o miminko bála! Krásně si to užívej a pohlad bříško :€O: :a:

Hurááá, tak to mám velikou radost :qu: Ale musím přiznat, že jsem si myslela, že to dopadne dobře :) Tak si to užívej a pohlaď pupík :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja uz jsem taky minule psala, ze moje byvala gyndarka byla jako dr. z ruzovky, trpeliva, lidska, usmevama, chapajici...... Ja mam obecne z lekaru strach nebo spise respekt uz od mala, kdyz je nejaky dr. razny, odmereny, tak se nejak uzavru a nejsem schopna komunikovat, na vsechno se zeptat. A tady u te dr. jsem nasla tu odvahu a teda muzu rict, ze me docela zarazila a zprazila. Na vic jsem se uz nezeptala, treba jak je to mimi velika. Na obrazku z UTZ je uvedeno 1 cm, ale nevim, k cemu se tento udaj vztahuje, jestli je to delka i s plodovym vejcem, nebo plod samotny.

Janišššta

Tak to jsou kraaasne zpravicky :) moc gratuluji a preji prijemne a bezproblemove tehulkovani :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Také blahopřeji! já jsem v 10tém týdnu a na první ultrazvuk už se strašně moc těším i přítel se těší :) ....jdu 20tého.. dny moc neutíkají :n: .. chci to už i vidět na vlastní oči, nestačí mi jen vědět od doktorky že jsem těhotná, potřebuju se přesvětčit i očima, že tam to malé opravdu je :||): ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky