Hematom - jaké máte zkušenosti?

07.07.2011

Jsem v 7tt. Srdíčko je v pořádku, ale v pondělí na kontrole mi dr. našla hematom. Beru 3x denně Utrogestan a dala mi i Ascorutin, kdybych začala špinit nebo krvácet. Máte někdo podobnou zkušenost? A jak to dopadlo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

bud v klidu,ja sem mela rostouci hematom skoro az do 15t a celou dobu sem spinila nebo krvacela,brala sem utrogestan/(zavadela) pak se bud vztrebal,praskl nebo nevim uz nesel videt ;) :a:

Doufám, že to dopadne dobře. Klidový režim se snažím dodržovat. Stejně mi není moc dobře, pobolívá mě břicho a jsem neuvěřitelně unavená. Akorát mě překvapil ten Ascorutin, když je tam napsáno, že se nesmí užívat v těhotenství :O. Tak nevím, no.

In reply to by Safia

ale můj doktor byl na toho z pohotovosti naprdlej, že mi ho dal, a nedoporučil mi ho brát, takže jsme to zvládly i bez něj. Ale zas když to tak vezmeš, tak jsem měla ATB v 1. trim k angíně, na kterých taky bylo, že ne v těhu, a přesto se nic nestalo. Takže brát to s reservou, ale ten ascorutin zrovna je mi trnem v oku taky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

polehávej, a bude dobře. Asi máš neschopenku, ne? Oni ji na to většinou dávaj, aby ta maminka opravdu mohla ležet. Ale třeba moje mamka měla u mě taky hematom, a hezky s tím šupajdila do práce, žádný prášky nebrala, a jsem tady. Takže se neboj, a držíme palečky!!! :one: :a:

šupali jsme na pohotovost, našli mi velký hematom,dali mi ascorutin a utrogestan. Pak mi můj doktor nařídil ascorutin nebrat, jen jsem musela brát utrogestan. Měla jsem klidový režim, špinila asi 2 týdny, a je z toho krásná zdravá holčička. Takže se neboj, vše bude dobré! :a:

ahojky ja úpri prvnim tehu mela hematom a bohuzel nedopadlo otazka proc ale ja myslim ze hlavne diky laxnimu pristupu dr....
podruhe sem mela take hematom nejeden dokonce i za placentou tkaze to bylo fakt zly a verim ze diky dr jsme to dokazaly... takze odpocivej a bude dobre uvidis zalezi kde je a jak velky je....

Ahoj, já měla hematom v druhém těhu, cca v 6tt jsem jednorázově zašpinila, u dr. mi zjistili hematomy dva vedle miminka, takže jsem měla klidový režim, nakontrole ve 13tt už tam potvora nebyl ani jeden a v květnu se mi narodilo krásné miminko ;) Neboj, všechno bude Ok, jen se víc šetři ;)

ahoj,
mela jsem to jako ty, jen ten ascorutin mi nedela. A trvalo to az do 18tt, takze se vyzbroj trpelivosti, pak odkrvacel a docela hodne, ale pry to nicemu nevadi, proste to tam je a nesmi se to nejak najednou utrhnout, ale vstrebat a pomalu odkrvacet. nemela jsem zadny fyzicky omezeni - nekolikrat jsem se Dr. ptala, jestli mam lezet, nebo byt vic v klidu, a rikala, ze vsechno mam uzpusobit jako klasickemu tehotenstvi :-)

Ahojky,tak já jsem měla hematomy dva, byla jsem v 6tt, brala jsem taky Utrogestan a Ascorutin a je fakt že jsem ten klidový režim opravdu dodržovala ;) během měsíce se oba hematomy vstřebaly, pak jsem měla teda jiné problémy v těhu, ale ty s těmi hematomy nesouvisely - nakonec ale všechno dobře dopadlo a já mám krásnou zdravou holčičku, hlavně mysli pozitivně a odpočívej :k:

Ale až po 30 týdnu těhotenství.Trochu jsem hnědě špinila.Ale jen když jsem se po čůrání utřela.Dr mi řekla že mám hematom.Žádné léky mi nedala.Při další kontrole už tam hematom nebyl.Takže vše bylo v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky