19měsíců a odpoledne nespí

04.07.2011

ahoj holky. malá bude mít 19měsíců. Vždy mi spávala odpoledne 1,5-2hod. ale chodila spávat po 22hod a vstávala +/-v 6hod! tak jsme ji teď 3dny nedala spát (je fakt, že se jí ani nechtělo), odpadne mi ve 20hod a vstává kolem 7-8 ráno. I noci bývají klidnější. Neháže tak sebou. Myslíte, že nevadí, že už nespinká odpoledne? kdyby byla fakt unavená, tak ji spát samozřejmě dám

Kliknutím vložíte smajlíky:

babetaslingrova@seznam.cz a po obede porad spime..mela obdobi ze nechtela..ale nutila jsem ji protoze byla pak odpol protivna..takze to chce rezim..zaject a nauci se..chodime spat ve 20-21h vstavame mezi 7-9h jak kdy a po obede kolem 13zalehne..po tydenim zajeti rezimu se opet naucila.

take nas zrejme za chvili ceka odbourani denniho spanku (udelam to na zimu, az se zkrati dny - ted mi tolik nevadi, ze vecer chodi spat az po 21.h a usne az pred 22h, bo jsme stejne dlouho venku, ale v zime, kdyz je od pul17h tma, tak aby mi usinala ve 22h, to by mi kleplo :-( ) - ted to mame tak, ze rano vstava pred 7h a vecer usne cca do tech 22h a pres den si da 1-1,5h .. ale na zimu to odpo spani vynechame, at vecer usne v tu rozumnou hodinu - cca v tech 20h ... ale nam je teda uz 26m :00: .. ale pokud proste tu potrebu spanku nema a vecer pak chodi silene pozde a rano strasi a nevadi ji, kdyz neusne po o, tak to je snad vporadku!? - myslim, ze to neva a rceni maminek a babicek spacu, kterym deti jeste ve 4letech spali po obede, ze male deti po obede spat musi!! - tak si myslim, ze nektere rozhodne nemusi - vidim to doma na nasi male :-) .. ale je to samozrejme i ma bleda zavist vuci tem, kterym deti spi po o i ve 3-4letech - je to proste prijemna siesta, o kterou i ja brzy prijdu, ale kdyz to jinak nejde, neda se svitit - preci kvuli tomu, aby spala po obede nebude chodit spat vecer o pulnoci a vstavat v 5h rano :jawdrop: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka