Tak to bude asi 5.7. !!!

04.07.2011

:h: Ahoj těhulinky :h:,
tak jsem dnes ráno jela na natáčky a utz.Minulý týden jsme měli poplach,ale vše se zažehnalo (malý usnul :€m: ), tak jsem byla zvědavá, co bude...No a pan doktor zjistil, že je hlavička zase o něco větší, takže mě vyvolávání nemine :€z€:,a prý co bolesti ? Tak jsem říkala, že to jde, jen dole že to hodně tlačí.Prý to se není co divit, když je nacpnej tou velkou hlavičkou úplně dole :€\€: Jinak váhu by měl mít malej kolem 3200g a kolem 50cm. Nejdřív jsem myslela, že tak v pátek ,ale to že ne, že je to pozdě a nejlíp zítra nebo ve středu :w: Vzhledem k tomu, že má Pavel ve středu šichtu, tak jsme se dohodli na zítřku.Takže zítra v 10h nastupuju do nemocnice na porodnici a jde se na to :w: Nejdřív mi prý zkusí prasknout vodu, když nic pilulky a když ani to nezabere, tak kapačky...No zní to příšerně :€{€: Ke všemu když jsem jela domů, tak jsme se stavili nakoupit, aby mi neumřeli doma hlady :s: a když jsem si tam došla na wc, tak jsem zjistila že krvácím.Hned jsem volala zpátky do nemocnice a dr. mi říkal, že už když mě vyšetřoval, že tam byla trochu krev, že se to buď rojede ještě samo nebo zítra vyvolávání a že je malej zkontrolovanej a vše v pořádku, ale kdyby se to nějak zhoršilo, ať se sbalím a do zítřka bych tam už přespala :jawdrop: .Tak teď čekám a jsem napjatá, jak kšandy.Ještě musím raubířům uvařit na zítra a pak uvidíme.Každopádně si neumím představit tu noc, asi se mi bude móóc dobře spát, no uvidíme :00: :? Tak dám pak vědět.Mějte se všechny hezky, já vím, že mám poslední noc s :€O: a je to takové divné, ale zase budu mít pak Petříka u sebe.Mějte se všechny krásně, pohlaďte pupíčky :€O: Pa :k: :k: :k:

Tak to je super, že už budeš mít mimi zítra u sebe :-) Moc držím pěsti, ať je porod pohodový :c:

tak přejeme ať to jde zítra rychlovkou :-) nebo ještě líp dneska :-) držíme pěstičky pro rychlý a co nejmíň bolestivý porod :-)

Koukam, ze je to jak u nas..akorat ja nekrvacim, nespinim...ale jinak me to taky nakonec ceka nejspis zitra...teda doufam, nebot uz na dnesek jsem byla ready, vynervovana a nakonec me poslal dom.., no, jdu to sepsat cele...co jsem si prozila :s: :? :00:

AHOJKY...tak držime moooc moooc pastičky...a už sa tešime na fotečky....a maš pravdu, když pišeš, že je to zvlašne ked si uvedomuješ , že je su to posledne hodinky s bruškom...ale ked bude maličky u teba tak to bude taky krasny...tak posielame pusinky...

In reply to by sia

:h: Ahoj :h: ,
děkuji za držení palečků :) , to víš že mám trochu strach.Ale až bude u mě,tak to bude stát za to :c: Měj se hezky :€s€:

ahojky tak to je teda mazec tak ti přejeme ať jde všechno co nejrychleji může a ať to máš brzy za sebou. Noc bude stát asi opravdu za prd ale snad si aspoň na chviličku odpočineš. Tak držíme palečky. ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:h: Ahoj Baru :h: ,
já myslím že Marcelka ;) My máme větší hlavičku asi od 35tt a dr. pořád čekal, jestli se to srovná.Jenže teď říkal, že neví jestli by to pak šlo normální cestou :D Tak si užij poslední zbytek těhulkání, taky na Tebe myslím.Pa :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:h: Ahoj :h: ,
moc děkuji za podporu, budu jí potřebovat ;) Ty budeš mít mimi taky brzo u sebe :e): .Každopádně se co nejdřív ozvu.Pa :€s€: :€s€: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka