zabránit nemoci?

04.07.2011

holky moc prosím o rychlou radu....v neděli odlétáme na dovču a já (klasicky)začínám být nemocná...blbé počasí..štípe mě v krku a mám pocit,že mě přejel traktor jak mě bolí svaly..nemáte nějakou rychlou radu,jak to vykurýrovat at jsem ok a hlavně....at to nechytne Adam????
léky,babské rady,cokoliv co zabírá a učinkuje rychle?? moc děkuju... :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:
irena1111

u nás zabírá horká koupel, k tomu panáka slivovice a potom nějaký prášek na pocení a pod peřinu a potit a potit. Jinak dobrej antioxidant je česnek takže silnou česnečku a taky hodně vitamínu C (v lékárně prodávají megacéčko)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju,ten jsem ještě nezkoušela,takže si ho nechám odpoledne koupit..

In reply to by Leushka

Tak jestli ti v krku bolí jako na angínu, tak já kloktám Florsamin. Pokud tě tam škrábe a pálí, je dobrý Mukobene.
My letíme na dovču v září a taky se modlím, aby jsme neomarodili. Je to děs :00:
Držím palečky ať vám to vyjde.

jejda Leuško, nemaroď!!! každý ráno panáka slivovice, zapít vařícím čajem, to jsem párkrát udělala a hned druhý den mi bylo líp :) a určitě si kup nějaký vitamíny a zobej :a:

In reply to by svetla82

Světluš jsem totálně nasraná :spid: a slabá jak moucha...hihihi mám dojem,že na slivovici je můj organismus imunní už,jsem jí odkojená :///: ale až přijde Jirka jednoho panáka do sebe kopnu,ted radši ne ,jak jsem sama s Adamem...

In reply to by Leushka

tak to vypadá blbě, ach jo, co s tebou... tak pokud už ti slivovice nepomáhá, tak jedině čistej alklohol :s: až ti přijde domů, tak se pořádně navleč, slupni paralen a vypotit!!! to taky hodně pomáhá a zítra bude líp!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moje játra snesou hodně,i horší věci už snesly ;) ..jaterní testy pravidelně v pořádku...jeden panák slivovice nic neudělá a jako s těmi 3 paraleny jsem to přeháněla...ale 2 neuškodí,paralen je slabý odvar léku,který mi bohužel absolutně nezabírá...jen tady doma nic nemám jiného než přijde můj z práce..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) hezký článek....jo v podstatě je to pravda,ale to by to tam musel někdo valit často..my moraváci jsme zvyklí čaj se slivovicí,a něco na pocení jako na běžnou věc a je to opravdu jednou za čas...a jaterní testy mi dělali nedávno(kompletní krevní obraz) a mám je v pořádku :one: ....moje játra jsou krapet zvyklá...na alkohol...(tedy ne že bych byla alkoholička,ale abstinent teda nejsem zásadně)..u nás je sklenka dobrého vína a nebo piva opravdu častým(skoro denním) doprovodem k večeři,nicméně přímořské státy jsou důkazem toho,že to prospívá dlouhému věku a zdraví :) ale děkuju,jsi hodná,přehánět to s léčivy a chlastem opravdu není dobrý způsob :€\€:

In reply to by Leushka

:s: jo a budeš tam s ním chlastat a já s Jirkou budeme hlídat děti, tůdle :s: ještě právě nemá zajištěnou dovolenou, oni mu to v práci takhle dopředu nemůžou slíbit :00: ale kdyby měl volno, tak si myslím, že by jel. no uvidíme ;)

In reply to by svetla82

:c: ale tak jak by jel tak aby to nedopadlo,že bude chlastat s Jirkou a my hlídat děti,to neeee :€): Světluš,možná se tam někdo najde,koho bude bavit víc se věnovat dětem než dobrým mokům(kojící)a přibere i ty naše a my můžeme v klidu vychutnávat ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka