zánět močáku

04.07.2011

Ahoj holky, můžete mi prosím pomoc- jak se projevuje zánět močáku?. Byla jsem cca před 14 dny u doktorky,vzala mi moč-pak jsem jí volala a říkala mi, že mám nějaké zvýšené hodnoty a jestli mě nebolí,nepálí, když jdu na malou- já ,že ne. Ale teď mi to vrtá hlavou, nemám žádné takové příznaky, nikdy jsem na to netrpěla,ale pobolívá mě v podbříšku i v zádech a já nevím jestli to třeba ten močák není (těhotná nejsem ). Řekla mi, že se nemusím bát atd.ale nerada bych to podcenila. Co mám případně užvat, co Vám pomohlo? Děkuju, H.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, přesně jak se píše dole - pálení až bolení, časté nucení chodit na malou... ležela jsem s tím v těhotenství 3x v nemocnici, hrůza. Jako prevenci jsem tenkrát brala brusinky v tabletách a nakládané brusinky (chutnaly mně s bílým jogortem) a bylo to pak mnohem lepší.

Ahojky, no zánět močáku je opravdu, že tě bolí a pálí řeže, nutí na močení (trpím na něj moooc často), no a jak píšeš bolest v zádech, s tím jsem ležela v nemocnici( ledvinové kameny-kolika a z toho pak i zánět ledvin) je možné že tam můžeš mít nějaký ten kamínek, nebo slabší zánět...Když je už ledvinová kolika tak to se opravdu nedá vydržet, a v pohodě by jsi nebyla! zkus pít hodně vody přez ceý den proplachuj ledviny i moč. měchýř, kup si třeba i čajíky ledvinové, urologické- tím nic nepokazíš :))

Ahoj tak u zánětu močáku si myslím,že bys nebyla takhle v pohodě já ho měla měla jsem vysoké teploty ... brečela jsem jenom jsem trošku potřebovala na záchod... na malou jsem chodila do vany ... občas se stalo,že jsem to nestihla a to jsem to měla v začátcích a opravdu to bylo šílené ... můžou to být i ledvinové kameny ... zkus nenosit krátká trička i v létě mít trička přes kalhoty nebo sukni prostě nemít holá záda a nezadržuj moč prostě potřebuješ tak jdi ...

Ahoj, já bych řekla, že zánět močových cest se projevuje častým chozením na malou a pálením při močení. Určitě k tomu patří i bolest v podbřišku. Doporučuje se teplo a hodně pít, třeba urologický čaj. Jinak na zánět se užívají antibiotika.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka