o tehotenstvi a o neochote zdravornich sester........

28.06.2011

Ahojky Holky, jdu se vyvztekat, protoze kdyz to neudelam, tak prasknu. :€z€: Jeste pred tydnem jsem se tesila, az se vam tady budu moct pochlubit, ze jsem tehulka a koncem unora budeme mit mimi. :dance: Jenze, dneska jsem tak zoufala, ze nevim, jestli mam brecet, se vsim triskat, nebo si stezovat na ministerstvu nevim ceho.
Ale od zacatku:
11.6. jsem zjistila, ze jsem tehule!!!!!!! :s: Jsem samozrejme stastna jako blecha, i kdyz vam to po uvodnim odstavci asi tak neprijde. :s:
Ma to ale, jedno velke ALE. V unoru jedno me tehotenstvi skoncilo akutni laparoskopii, protoze bylo mimodelozni. Vejcovod praskl a masivne krvacel do dutiny brisni, takze to bylo za pet min. dvanact. Doktor, ktery me propoustel, nekolikrat zduraznoval, ze kdyz priste otehotnim, musim se objednat hned ke svemu gynekologovi, protoze pravdepodobnost, ze se to bude opakovat je u me hooodne vysoka.
Mela jsem uzasnou pani doktorku v Brne (je jako z ruzovky). Jenomze jsme se prestehovali k UH a do Brna se nemam jak dostat. Takze jsem chtela zmenit dr. A ejhle - narazila jsem. Kam zavolam, tam sestra tvrdi, ze uz nove pacienty neregistruji a to presto, ze se jim snazim vysvetlit svou situaci a to, ze uz jedno tehotenstvi bylo mimodelozni. Nejhorsi je, ze o tom vzdy rozhodne sestra, ktera mi zvedne sluchatko, k dr. me prepojit nikdy nechce. Nechapu, jak muze zdravotni sestra rozhodnout aniz by se poradila s lekarem to, zda v tomto pripade by nemeli udelat vyjimku. Prece jenom, kdyby slo zase o mimodelozni tehu (coz si nemyslim) tak vcasne zjisteni hraje velkou roli.
Vcera uz jsem docela propadala zoufalstvi a jedne sestre do telefonu jsem trosicku zalhala a rekla, ze spinim. A vite co ona? "to je mi lito, ale jak uz jsem vam rekla, nove pacienty neregistrujeme, musite se obratit jinam, naschledanou". :-(
Radost z toho, ze se nam porarilo otehotnet tak rychle, vzala za sve. Udivuje me ta lhostejnost, neochota a absolutni nezajem sester vyjit nekomu vstric.
Takze nevim, co dal. :help:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka