Prosím nemáte někdo zkušenost s PICSI metodou?????

03.07.2011

Ahojky holky! Dlouho jsem tady nebyla.Ale byla jsem z toho špatná a tak jsem neměla ani sílu napsat,že mé poslední IUI nevyšlo.Nemáte někdo z vás zkušenosti s metodou PICSI?????Byla jsem už jednou na IVF-ICSI,ale bohužel nezadařilo se.Mám za sebou i 2.IUI.Bohužel i to bylo neúspěšné :\\:Mám za sebou i různá vyšetření a jsem v pořádku.A spermie mám od dárce,protože manžel nemůže mít děti.A tak to nechceme vzdát a bojujeme dál!!!!!!Myslíte,že změna nemocnice,tento problém vyřeší?????Já nechci odcházet a zase znovu a dokola!!!!!Jsem teprve 5.den po transferu a tak je na vše moc brzy,ale mám pocit,že nějak přibírám.Beru utrogestan 3krát denně.Myslíte,že ty hormony můžou dělat takovou paseku????Nebo je to tím,že nemám pořádný pohyb.Snažím se šetřit!!!!Jak jste měly pocity?????Díky předem za vaše rady a přeji hezký zbytek dne!!!!!!A posílám všem sluníčko.Tady je ho málo!!!!!! :€s€: :€s€: :€s€: :€s€: :€s€: :€s€: :€s€: :€s€:

Ahoj, s touto metodu zkušenost nemám jen s ICSI, ale pátý den je opravdu brzo, já měla taky bříško pořád nafouklý. Beru taky utros 2 1 2, ale pak začala únava, scházela mi nějak síla, mysli pozitvně říkej si že to dobře dopadne.
Moc ti držím :one: :one: :one: aby to tentokrát vyšlo

Ahoj,já beru Utroš na podporu těhu,vždy od 14 dne cyklu a je mi po něm docela blbě.Bolí mne břicho,stále prsa.Tedy nevím přesně zda je to po něm,jelikož jsem nyní po dalším neúspěšném těhu a MS se mi stále rovná.Jinak tedy nepřibírám,jen jsem dost unavená.
Monina

Ahojda, já s PICSI taky zkušenost nemám, jen s ICSI a to už znáš, ale mám zkušenost s přibíráním.... hormony a málo pohybu, protože se člověk šetří, to je přesně ten problém. Já za dobu léčby přibrala o cca 10 kilo, ale teď to neřeším, když se zadařilo a po porodu s tím snad něco udělám. Držím palce, ať se zadaří a kila neřeš...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka