Poporodní pás po císaři

03.07.2011

Chtěla sem se zeptat, může se používat poporodní pás nebo kalhotky po císaři?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak kalhotky určitě klasické alias bombarďas :s: hlavně bavlněné, aby jizva dýchala. S poporodním pásem zkušenosti nemám. Jen si pamatuji, že jsem nosila po porodu ještě měsíc těhotenské rifle, páč mi normální rifle stáhnuté u břicha dělali dost zle a bolelo to... :a:

jako takový ten stahovací korzet? já jsem nosila normální pružné kalhotky vysoké - nesmí to být takové ty nízké a právě jsem si koupila ten stahovací korzet, byl teda pěkně drahej, protože stahovací kalhotky jsem nechtěla, aby mě netlačili, ale musím říct, že mám ty svaly povislé, dr. mi řekla, že nemám půl roku cvičit a navíc mi teda řekla, že tím, že si stáhne člověk břicho, že ty svaly jakoby zleniví a že to není moc dobré, tak já asi teďka podruhé ho raději nebudu nosit, nevím ještě ....

In reply to by barbusacek

Ahoj, to je zvláštní, že ti nechce dovolit cvičit... já měla císař s revizí (tj. po pěti dnech znovu otevřeno kvůli krvácení, vyčištěno a zašito), ale cvičit jsem mohla už za 14 dní. Fakt nevím, co ti tam podělali, že nemůžeš cvičit. Bolí tě to?

In reply to by Antigona

tak neudělali, jizva se zhojila, břicho nebolelo, ale takhle mi to dr. řekla - myslím cvičit břišní svaly, nemyslím pánevní dno, to jsem mohla, ale že když budu namáhat břišní svaly, že můžu mít pak kýlu, což jsem samozřejmě nechtěla. já se pak ptala i u nás na rehabilitaci a taky mi řekli, že s cvičenm mám počkat, že času dost.. no jsem zvědavá, jak budu vypadat teďka po druhým těhotentsví...

In reply to by barbusacek

No to jen zírám, jak se odborníci v názorech liší. U nás nikdo o žádné kýle nic neříkal, cvičit že můžu hned, jak se na to budu cítit, a že cokoli, tedy i cviky na břicho. Tak jsem je cvičila, nic jsem nepřeháněla, jen tak trošku (mám svou vlastní rehabilitačně strečinovou sestavu), svaly posilovala a kýla nikde... je to ale divnej svět :)

In reply to by Antigona

divný, já jsem lékař víš a u nás je to vždycky jiné, u nás se tak nějak víc ti doktoři bojí, aby se něco ... no a proto se to nakonec vždycky pot... :s: je pravda, že půl rok je moc, ale cviky na břicho se nedoporučují po žádné břišní operaci dřív než za 3 měsíce, takže u nás jsou strašpytlíci a u vás zase radikálové :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka