Dárek k 60. narozeninám pro tátu! Poraďte prosím!

01.07.2011

Ahoj holky,
poraďte!! Co jste kupovaly? Jsme 3 sourozenci a chceme se složit na něčem větším. Měli jsme původně zálusk na to domácí výčepní zařízení, ale nevíme, jaký s tím jsou zkušenosti a taky, jestli by ho to pivo nevyšlo o hodně dráž než lahvový. Jestli to spíš není jen taková machrovinka! ;-) Pak pro něj mám já s manželem hodinový let letadlem, takže to si myslím, že hezký dárek. :-) Díky za tipy. :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zdravím, my jsme se se sourozenci skládali na sadu výrobků z barevného křišťálu - láhev, sklenici a popelník - táta si libuje v doutnících a kvalitní whiskey. Darek si přímo zamiloval!

než jsem stačila něco vymyslet, tak je rozhodnuto :one:
Výlet letadlem je super a k tomu sodovkovač taky bezva, já myslim, Ijko, že paráda :one:

Hele, ale s tou ovečkou to není špatný, nejsou náročný a trávu krásně posečou, myslím, že jako dárek i origoš. Vůbec teda nemám ponětí o ceně. Co třeba foťák, nebo hodinky, gril, všechno už tu asi padlo, záleží kolik chcete investovat.

In reply to by adela kochrtova

Díky Adél za tipy, nechali jsme kozenu kozenou a ovci ovcí, protože by to tak jednoduchý zase nebylo...a hlavně, neměly by být samy, prej to chce aspoň dvě, jak kozy, tak ovce. Ale z mého nápadu jsem byla nadšená, to zase jóóó! :s:
Foťák by neužil, protože nikam necestuje, gril mají a hodinky jsme mu dávali k 50.tinám. No nakonec jsme se bráchou a ségrou dohodli, že se společný dárek tedy kupovat nebude, když se neví co a každý koupí po svém. Já včera do noci vymýšlela a nakonec vymyslela. :one: Koupíme mu k tomu letu letadlem ještě ten sodovkovač Sodastream, to by mohl užít a nebudou se muset tahat pořád s petkama! ;-)
Ale holky, díky Vám všem za tipy a inspiraci, třeba na Vánoce! :k:

In reply to by adela kochrtova

To je různý, já měla zamluvenýho toho kozlíka a ten byl za 800kč, ale to bylo ještě malý, velký klasický kozy na dojení byly okolo 1500kč. Tyhle co jsem koukala, tak byly nějaký ti zakrslí. Jinak ta kastrace, aby nesmrděli stojí další litr. ;-) Plus nějaký chlívek, výběh, ohlodaný zničený stromy...no pak se to sejde! :s:

s tímhle bohužel neporadím, na jaře sem řešila to samé, nejhorší bylo že můj taťka řekl že nic nechce, že všechno má... Taky je to kutil, zahrádkář, má vybavenou dílnu, všechny možný pily, brusky a já nevím co ještě. Máma řekla ať si neděláme starosti, takže sem byla fakt v koncích. Nakonec sme to vyřešili tak že od nás dostal whisku, ségra sehnala sadu dvd které má rád a máma ta mu koupila helmu k sekačce na trávu a tuším rukavice. Nic velkýho, protože všechno má. S tou kozou by to bylo asi dost riskantní, můj nápad byl pes (před asi čtyřmi lety přišli o velkého hafana) ale on si nechal udělat zahradu na který fakt lpí, navíc mají dva jorkšíry a navíc řekl že velkýho psa už nechce

In reply to by kaacenkaa

Ahoj Kačí,
jo tak pes mě taky napadnul, jenže to má ale....
Mají čubu, který je 11 let a už vypadá špatně, takže přivést nového pejska k ní, by bylo rovnou jí poslat do kytek! :k: :O To jí nemůžem udělat! Takže si pak nového pejska, nejspíš nějakýho Labradora nebo Retrívra bude muset koupit sám! Ale byl by to super dárek ke kulatinám! ;-)

Holky, jsem v koncích...ještě jsem nic nevymyslela!
Už to vypadalo nadějně! Táta je takový ten chovatel, zahrádkář a kutil. Ale všechno už má. Třeba dopoledne jsem sháněla kozu, od který jsem pak upustila, po poradě s chovatelkou, která mi vylíčila všechny zápory, jakože o trávu nestojí, spíš má ráda kůru ze stromů, zahradní nábytek nebo plot. Pak taky že by neměla být sama atd. atd. No prostě, to by asi nebyl zrovna vhodný dárek! :s:

my koupili tatíkovi kožené polohovatelné křeslo k tv, byl a je dodnes nadšen....až na to, že ho dostat od TV je teď nadlidský výkon :s:

Jestli mas na mysli domaci mikropivovar, tak ten jsem kupovala manzelovi k vanocum a spokojenost, hlavne si uvari jaky pivo chce, ma s tim i zabavu a pivo draz nevyjde (se vsim vsudy cca 7 kacek na pullitr).
A taky jsme kupovali znamymu pozemek na Mesici :)

In reply to by zakruta

Ahojda, páni, to je nápad! Jak to vypadá? Můžeš sem hodit odkaz z internetu? Manžel má za chvilku narozeniny..... Moc děkuji předem!

autem Hummerem, byl nadšenej..... ale on to auto miluje, takže si to užil, ale díky za tip na to výčepní zařízení. Ted máme novou pergolu tak tohle bude skvělý dárek k vánocům. Díky :-)

Výčepní zařízení máme, je to super věc na letní posezení na zahrádce. To schvaluju. Všem radím, dojděte k profesionálnímu fotografovi třeba i s dětmi a nechte si udělat nějaké krásné rodinné fotky, je to super nejen jako dárek, ale i na památku. Taková profi fotka v paspartě, to je nádhera. Nebo koláž z fotek. Fakt doporučuju!

My jsme taková rodina sportovců a turistů, takže u nás je klasika kolo - k padesátinám i šedesátinám mamky i taťky jsme se skládali na kolo - ono to těch deset lat tak tak vydrželo :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka