TCHÝNĚ

04.04.2008

tak jsem byla odpoledne u bráchy abych myslela na něco jinýho a ne na dědu, taky jsme o tom s bráchou mlivili a tak se mi tak trošku ulevilo.....ale před chílí jsme s dětma dorazili domu a už běžela dolu tchýně, že mi pomůže s koupáním...tak jsem jí řekla, že to zvládnu sama a asi se urazila :s: , no ale v zápětí mi z ničeho nic vzala malýhoa začala se s nim bavit a mazlit atd.... já vím, je to její vnuk, ale holky, ona ho neumí držet a tak jsem se bála, že jí spadne no a jak ho držela, tak malej začal plakat protože se mu to nelíbilo a ona hned povídá ať si ho vezmu, že na tohle nemá nervy a ať mu okamžitě udělám jídlo že má hlad......tak jsem jen zatla zuby, myslela si něco p.... a vydržela jsem to...vzala jsem si malého a okamžitě přestal plakat :h: načež mi řekla, že je rozmazlenej... :jawdrop: ...já jí asi skopnu ze schodů. Tak si chtěla vzít Káju k sobě nahoru, jenže já jsem to zakázala, protože měla přijet mamka než pojede za dědou a tak hned musela vědět kam a proč mamka jede a když jsem jí řekla, co je s dědou tak mi řekla...hm, to se nedá nic dělat, že už má na to věk :r: :r: :r: - jak to dořekla tak jsem jí z plna hrdla řekla hóóódně ošklivou věc....a to se mi teprve ulevilo a mám od ní minimálně měsíc pokoj :)

Tak to bych se asi po...la kdybych byla na tvem miste... No jo...ale dite je tve..at si trhne..My mame prcka rozmazleneho ale hlavne kvuli tomu jak byl v nemocnici mesic a prvnich 14dni byl na pristrojich jehlach atd. no hruza tak si to prcek zaslouzi...

In reply to by Kikatka

Kikatko, Matýsek si zaslouží metál, za to jakej je to bojovník.....a hlavně v tomhle věku ty děti rozmazlený nejsou - to si je na to jenom učíš, ale dá se tomu zabránit a i kdyby byly rozmazlený, tak jsou to NAŠE děti a nikdo nemá právo nám do toho kecat :k: ;)

Některý tchýně jsou fakt zlý,ta moje taky, nic si z toho nedělej, tim jen dokazuje jak je omezená :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé...tak to mě by bohatě stačilo, kdyby bydlela klidně na druhym konci města, bo bych si vždycky něco vymyslela, ale tobě závidim..... ;) Ovzduší u nás neřešim, naopak, já když jí potkam u dveří tak jí seru ještě víc...aby si to nasrání prodloužila a byl klid dýl...(asi to se mnou taky nemá lehky, ale začala si ona ;) ) a já nervák....to je něco pro mě :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak to je mazec....to si mě pobavila :) ....tady to funguje podobně, akorát si místo zpěvu píská :jawdrop: :jawdrop:

Ne, že bych vám to přála, ale já jsem tak ráda, že nejsem jediná, kdo má takovouhle :spid: .....tchýni... a děkuju zá útěchy :k: :h: , ještě že vás mám... :one:

Je to hrozný, když jsou tchýně takhle otravné a ještě ke všemu tak hnusné..... :( Já jsem zvědavá, jak to bude u nás až se malá narodí, já si taky nenechám nic líbit a dokážu hezky od plic odpovědět, ale někdy se musím taky držet!!! Je to trápení..... :r:

In reply to by Hanina

Teď už jsem v klidu, ale v jednu chvíli jsem myslela, že mě fakt zavřou za vraždu...já se stejně jednou neudržim a to bude mazec.....dneska jsem byla "ještě slušná" :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

z toho mám taky obrovskou radost....měsíc bude v baráku klid :one: :dance: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka