Moje druhé těhotenství - první poradna

30.06.2011

Tak a je to tady, dneska jsem byla na první poradně u paní doktorky, paní doktorka tam neměla sestřičku, takže mi ty 4 nebo 5 zkumavek krve brala sama - ale fakt teda ji musím pochválit, podařilo se pefektně :-) Tlak jsem měla samozřejmě zase až někde v nebeských výšinách (no nervy před vyšetřením, co si budem povídat), ale pak na mě koukla, už pohmatem říkala, že je to dobrý, ale že koukne orientačně ultrazvukem, což jsem byla ráda, protože přece jenom před měsícem jsem viděla takovou tečku malou, tak jsem byla zvědavá... no a mimčo už je fakt mimčo, vrtělo sebou, samá ruka, samá noha :s: vyplnili jsme průkazku, jsem teda v 11tt dle MS, no ona mi tam napsala 10tt, ale to už i u prvního těhotenství, tak má asi nějaký jiný kalendář :///: tak uvidíme, fakt je, že mimčo mladší být nemůže, protože úlet na prvního máje byl prostě úlet na prvního máje a nikdy jindy :c: tak jsem si oddechla, že je všechno v pořádku, že mi tlak klesnul na normál a byly jsme tedy spokojené obě :one: Termín jsem si tu na netu spočítala správně, vychází to na 22.1. a další kontrolu mám 21.7. - mezitím je ale ten genetický screening NTplus, takže to čekání na další kontrolu teď nebude tak dlouhé... jinak zvracím pořád, ale zdá se mi, že poslední 3 dny to je přece jen o chlup lepší, no tak uvidíme... mějte se krásně :a:

Ahoj Barbu, jsem rada, ze je vse ok, a mimi se ma k svetu!!!! :h: Jen tak dal!!!! Doufam, ze je uz lepe, a nezvracis!!! :k: Pozdravujeme Ondralinka!! :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jasně, že to bude dobré, víš, že bát se o ty prďolíny musíme od spermijky až do domova důchodců, s tím už nic nenaděláme :h: :c: Všecko bude v pořáku, udivíš a v lednu budeš vozit dva balíčky, místo jednoho :c:
Jo u nás všechno dobrý, malý teď zkouší, co vydržím - to dělá furt, ale momentálně v oblasti vztekací. Nebo jde a dělá věc, kterou ví, že nesmí pořád dokola a sleduje, co bude... :€z€: :€z€: Ale jinak je to kublih milovaný, to zas jo. Velký si užívá prázdnin, teď tu máme Verunku (sestřenčina dcera) vyrůstali spolu, tak je sranda. Dneska si přitáhli ještě kamaráda, no tolik hormonů pohromadě, si neumíš představit :C]]: :C]]: :C]]: No a starý je na mě celkem hodný, i když dneska zrovna měl svou chviličku, naštěstí jsem to vydýchala a neposlala ho kam slunce nesvítí :zadek: :zadek: :zadek: takže to dobře dopadlo :)
drž se mamčo :h:

Barbu, to jsou same super zpravicky :qu: nas andilek Eliska je 16.1. tak si priprav pevne nervy jestli budes mit podobny pripad doma :€Ss€:

Gratuluji k dobrym zpravam.Mne je vzdy blbe uz jenom z toho, kdyz si pomyslim, ze bych byla ted tehotna...u tebe to je snad otazka par dni, nebo max. do konce I. trimestru a budes uzivat :€O: ...

In reply to by barbusacek

Rodina do nas porad stoucha, at zadelame na druhe..ale ja teda nechci...plan mam jiny, ale uvidime, co nam osud donese.Zitra mne mozna ceka biopsie cipku, tak na mne mysli.Mam z toho strach :?

Tak to mám velkou radost. Jen tak dál.
Máš výhodu, že máš na gynek. i ultrazvuk. Já na něj musím do nemocnice.

In reply to by ivus3186

ale Ivuš je to jen takové prdítko malé, dr. ho má asi dva roky a jen ten vaginální, takže taky už tohle byl poslední a pak až na ty screeningové do Prenatalu, ne jak některé holky říkají, že jim dr. dělá ultrazvuk na každé kontrole...prostě teď už bude 13tt,20tt,31tt nebo tak nějak a hotovo, nazdar... u dr. bude jen vaginální vyšetření a od toho 20tt poslech srdíčka

Ahoj, pěkné zprávy! To je moc dobře :)
Ty týdny každý počítá jinak. Já jsem dneska 12+1, takže někdo mi řekne, že jsem ve 12tt a někdo že ve 13tt. Jinak to ukazujou i různý webový stránky....To je ale úúúplně jedno, hlavně že jsou mimča v pořádku a pár dní sem tam je jedno.
Tak ještě ti přeju, aby to zvracení přestalo a už bylo dobře. Mě to naštěstí netrápilo, jen jsem měla žaludek na vodě, pořád hlad a žádná chuť. Teď už mám jen pořád chuť :hu:

Krásné zprávy,hlavně v tomto duchu pokračuj.Zvracení ti nezávidím,snad to brzy přejde a budeš mít lepší těhu než Ondráškem.
Monina

In reply to by Monina

doufám Moni, je fakt, že před 2 dnama jsem se vůbec nemohla večer zvednout od té mísy, jak ti mě po tom zvracení bolela jizva, která teda ťuky ťuk zatím normálně nebolí, no tak snad už to přejde, to byl dost hnusnej pocit teda...

ahojky,jéé my máme téměř na den stejný termín.. 1tt to je 10+ něco.. jinak já mám termín dle MS 21.1. 2012 a dle UTZ 22.1. takže 21.1 platí a to asi jen proto,že tam jsou 2 fazolky... já ještě budu čekat necelých 14dní než je zase uvidím,snad tam budou obě
jinak klídek, nestesuj se a odpočívej,papkej pokud to půjde a už bude líp,ty nevolnosti by měly ustat

In reply to by tlamačka

takže u vás dvojnásobná radost :-) doufám, doufám, že už bude líp, ráda bych si s malým užila léto :-) jj, přesně tak 10+něco, ale fakt nevím, jak ona to počítá a je mi to i celkem jedno, hlavně, že je mimčo v pořádku :-) tak to ti vychází docela přesně ten termín i podle MS i podle UZ, to je super ... taky jdeš za 14 dní na ten screening?

In reply to by barbusacek

jj,jdu 14.7. na screening do prahy na Motol a 11.7. jdu jen k DR na KO a ta mi to taky krásně ukáže,už se těšíme.. jen se bojím,aby bylo vše takové jaké má..

Masticka :\x: :metal: SUpéééééééér. Jen tak dál. Samé dobré zprávičky. A zvracení se zdá se také umoudřuje....Je třeba papat, mlsat....zdravíme lumpíky. :a:

In reply to by Masticka

právě je to teď takové, že sice zvracím, ale v mezidobí je mi celkem dobře, což teda mi předtím bylo celej den zle, tak třeba už to fakt ustupuje, uvidíme :-) hlavně, že je zatím vše, jak má být... zdravíme Rozárku :a: u vás teď musí být celkem příjemně, jsem si říkala, tady na jihu - ještě, že máme tu zahradu ve stínu, protože procházky mezi panelákama bych asi nedala... :sick:

In reply to by barbusacek

My jsme dopoledne byly venku obě v mikčách.....jako žádná sláva. Sluníčko nakouklo na dva dny a opět žádné teplo. Včera super pařáček, spíše dusno, ale dnes je to hrůza zase - každou chvíli určitě bude pršet. Co naděláme, že? ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dneska propršelo celé odpoledne, tak jsme blbly s malou doma. Tróvaly jsme chození na nočník :bulva: :s:

In reply to by Masticka

mi ani nemluv, já bych vraždila, ho tam posadím a do půl minuty vříská, to jsem teda zvědavá, jak to bude pokračovat.. přitom už to nedělal, už tam i tu minutu klidně seděl :00: jsou to prckové tohle, vždy nám něco připraví :s:

In reply to by barbusacek

chce to asi čas, ale jinak další zkouška nervů :///: a trpělivost :///: . Každopádně se i pobavíme, malá fakt lumpačí u čůrání :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ona nikdy nějaký 10+něco nebo tak ani neříká, ona si myslím, že ani to mimčo neměří, že prostě orientačně zhodnotí, jestli roste a zhruba odpovídá, možná ale když má někdo problémy, tak to víc přeměřuje, mě to takhle stačí :-) a za 14 dní jdu do Prenatalu, tam mimčo přeměří se vším všudy, já jsem ráda, že je všechno v pořádku při tom mém zvracení hnusném... taky přeji, ať je vše v pořádku i nadále :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka