Jak jste na tom s chutěma???

30.06.2011

Ahoj holky, chci se zeptat, co žravá? Máte nějaký chutě?
Já ulítávám (opět) na sladkym a nemůžu s tim nic dělat :). Takže jsem živa z čokolády, zmrzliny... Ráno si dávám koblihy, koláče nebo chleba s marmeládou. Vždy jsem byla na sladký, ale tohle je příliš. To se zase budu divit, že vypadám jak puberťák :00:
Zatim jsem tedy 1kg mínus, ale myslim, že se to za chvilku obrátí. S Jiříkem jsem přibrala 23kg a za půl roku to bylo dole. Řekla jsem si, že příště si na to dám bacha... no nevim...

Tak já taky na sladký, ale ne čokoládky, ale spíš buchty koláče a tak. No a meloun - ten vede. Baštila jsem ho při Adriance a teď zase, manžel už ho nemůže ani vidět. Jinak maso zas nemusím vůbec vidět já :-) A jinak ještě Mekáč Big mac - to je něco a to jsem měla i při Adriance, byli jsme tam snad každý týden :-)
A strašně bych si dala hermelín - ten miluju normálně, tak si bohužel musím nechat zajít chut :-)

In reply to by veja

:)) no taky pěkně jedeš! Právě dojídám meloun. Při prvním těhu jsem první 3 měsíce jedla meloun na kila.
A teď když jsme jeli v úterý od dr, tak jsme se stavovali na obědě. Jirka ještě vybíral dobrou restauraci, abych si mohla vybírat. A já si dala hermelín, brambor a tatarku:)))) A ten byl!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Terez to já papkam. Jen nevim, kdo to bude potom hubnout! Bojim se toho, že na tu zimu se bude přibírat víc. Přeci jenom minule na léto už ke konci taková chuť nebyla. Byla vedra a to si dáš raději ovoce než třeba omáčku s knedlikem :)) No uvidim.
Já teď nemůžu ani cítit kafe, Caro...ale možná to kakao bych vypila.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no já se teď na mléko nemůžu ani podívat....u prvního jsem ujížděla na nivě a chlebu s máslem a mléčné rýži...

Ahoj, tak já jak jsem na sladké, tak na něj vůbec chutě nemám, radši slané a hlavně mám chutě na zeleninové saláty, takže okurka a balkánek a tak...jo a pak na nezdravé jako je langoš, hambáč ...

Ahoj,tak me zatim chute nehoni.je fakt,ze tak jak jsem na sladke,tak ho ted teda vubec nemusim.spis bych mohla maso.ale to taky jak kdy.

In reply to by Ive

Tak to ti závidim!
Já bych měla taky jíst spíš červený maso, chybí mi železo, ale nějak to do mě nepadá. Včera mi mamka udělala výbornou svíčkovou (jen steaky), ale snědla jsem jeden a půl kousku a víc nedam. Takže mi určitě zase nasadí nějaký prášky na doplnění železa :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka