prsa

27.06.2011

Ahojky holky, mám dotaz jak jsem vám zvětšily prsa u prvního těhu, případně u druhého? Protože já jsem asi nějakej extrém.
před prvním těhu jsem měla 85D, při těhu 85E a při kojení 80G, ted čekám další dítko mezi těhotenstvíma jsem zhubla 15kg a stejnak jsem začla na 80G a ted v těhu mám 75H, bojím se bojím, co za zrudu budu až budu kojit :D
kojící podprsenky z prvního těhu můžu vyhodit a nové se chystám koupit ted kyž jsem 30tt.
jak jste na tom vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Mimčo

já měla hrůzzu jak po zvětení na G budou vypadat moje D a o těch si tak můžu nechat zdát :D přitom jsem po porodu zhubla 15kg

Já to mám naopak,mám 70B a prsa nevyrostla ani v prvním těhu,ani teď.Pravda je,že je to určitě pohodlnější,ale mít prsa po tátovi,taky nic moc.Naštěstí chlap je dolňák:-)
Lištička Kačka + Matýsek + mimi v bříšku

Gratuluji,
mne se to stále drží na 75C, buď šťastná, že rostou :a:
mne nerostly, a ouha, mlíčko se vůbec nedělalo :(
přeji Ti spokojené těhulkování

In reply to by Arutha

myslim si že hraje roli indispozice z rodiny - u nás maj všechny ženský velká prsa a zadky :-(. I když moje máma byla hodně hubená, tak prsa měla ke své postavě velká. Taky tělo hubne postupně. Já nejvíc zhubla kolem pasu, stehna a zadek. Prsa mi šla až naposled a proto tolik dolu nešla. Hlavně šel obvod pod prsy-ten obsah tak razantně ne :-)

In reply to by monimako

no je jasné že geny nedědíš jen z rodu matky ale i otce. Třeba moje teta má prsa celkem velká (jako její sestra-moje mamka), ale její dcera má prsa obrovská. No a hádej po kom zdědila tak velkké poprsí-po své tchyni, která měla prsa obrovská taky..takže tak :-). Moje babička (tátova máma) měla stejný tip postavy jako měla moje babička a moje mamka. Takže já jsem opravdu neměla na výběr :s: . Naštěstí mám místo 150cm (to měla táty máma) aspoň 165cm

In reply to by monimako

Ahoj sice ti děkuji za gratulaci, ale nadšená být nemůžu. Šíleně mě bolí záda, do starších triček se nevejdu, ani do staršího prádla, ani do plavek :-( Dělá se mi i dokonce hrb, což nic pěkného není.
Jinak to že jsem při prvním kojení měla prsa 80G tak to neznamená že jsem kojila celou porodnici, moje kojení skončilo po měsici boje, protože mám ploché bradavky a po horečkách spojených s chřipkou jsem o mlíko přišla, zůstaly mi jen ty prsa :-(. Narozdíl ode mě třeba moje švagrovka je plochá, takže při kojení měla maximálně prsa B a mlíka že mohla kojit celou porodnici.

holky, a neni to nejake divne znaceni? Vzdyt ty H to jsou osmicky, nebo ne?
Kamaradka si kupovala podprdu, ma normalne C a sla do lepsiho obchodu a tam ji dali E, ale ty prsa ma opravdu relativne akorat, tedy ty Ccka.
Tak asi taky zalezi, jak se to znaci.

In reply to by whitney77

určitě záleží kde podprdy kupuješ. Já si kupuju značku triumph a tak vím, že se mi prsa zmenšují. Kdybych si pokaždé koupila podprdu jinde, tak bych si nebyla takhle jistá (to že mám nyní menší velikost). Každá značka čísluje jinak. To je stejné jako u oblečení. Proto si musim oblečení zkoušet.

In reply to by whitney77

No a je to šílená otrava je takové mít. Třeba ted mám plavky 80G a leze mi to všude, i prodavačka říkala, jak jsou mi malé, ale bohužel větší plavky jsem nesehnala, tak jsem si je musela vzít.. Takže určitě záleží na tom, jak se to značí

In reply to by whitney77

ráda bych měla oblíbenou značku, ale jak příjdu do obchodu a zašvitořím že chci 75H nebo 80H tak prodavačkám spadne huba na podlahu a odcházím, takže minule jsem 80G sehnala v Poslku, ted jako tehu už ne a jinak důvěřuju netu.

Ahoj, chudíku, tak to jsi na tom podobně.. já u prvního měla před těhu 80F-G, při těhu 80H a při kojení jsem pořád měla 80H, ale lezlo mi to všude možně, ale podrpsenku 80I jsem prostě nesehnala.. Nyní jsem 16tt a mám 80G-H..určitě to dopadne stejně a budu potřebovat I. Tak jestli najdeš obchod, kde budou mít vhodné "stany" pro nás, dej mi prosím vědět :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jůů, mají tam i I a vypadá hezky! Díky :) No, ale beztak je to peklo..jak já bych si přála mít jen déčka!!!

In reply to by Veru5

JJ chlap je nadšenej, ale já jak se tak furt tak zvětšuju tak si říkám ještě jedno dítko a budu chodit s hubou u chodníku :DDD A to jsem první kojila jen měsíc, protože nám to nešlo a stejně mi ty G zůstaly i když jsem zhubla 15kg

In reply to by Arutha

taky jsem po porodu hodně zhubla - 13kg a G mi zůstala natrvalo :( mám našetřené korunky, že si je jednou nechám zmenšit, to bude krása, žádné bolesti zad a hlavy :) mám z toho ale trošku strach, přeci jen to bude razantní, nechají mi vlastně jen půlku..

In reply to by Arutha

nestraš! žádné zvětšování alias zpevnování nebude! chacha, to bysme se pak mohly živit něčím uplně jiným :D;-) já nechám zmenšit, o půlku. akorát mi po tom zbydou jizvy, jsem se informovala a bude to hooodně velká jizva pod prsy a pak od dvorce směrem dolů, má to tvar jakoby kotvy..

In reply to by Arutha

pravda pravda. koukala jsem na výsledky a jeden doktor, co i maluje, to měl nejlepší..jsem si říkala, že třeba on, že by mohl mít ten cit, když i maluje..no, je to peklo. škoda, že nemůžu dát kamarádkám, co touží po opaku a mají mini prsínka, to by bylo ideální :)

ahoj, teda já si myslim že mám velká prsa, ale na tebe nemám. Já jsem před prvním těhu měla 75C, po porodu a následném ročník kojení 90E. Asi rok po kojení se mi zmenšili na 85DD nebo E. Tato velikost mi zůstala do druhého těhu. Prsa se mi u druhého těhu zvětšila na 90E. Nyní jsem 2 roky po druhém porodu a mám 80C. Zhubla jsem 12kg a je to znát. Ještě bych brala menší velikost, ale nějak se nedaří. Kupuju si zmenšovací podprdu a tak si můžu dovolit i odvážnější trička nebo tuniky :-)

já otěhotněla při kojení prvního syna, takže jsem ani během těhotenství podprsenky neměnila a ani po porodu mi už prsa nevyrostla... mám 80F

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky