Že by...?

27.06.2011

:h: Aho těhulinky :h: ,
tak jsem dnes byla na natáčkách a kontrole.Tak od začátku...na natáčkách malej samozřejmě spal (bodeť by ne, když mě kopal celou noc :D ), tak se ho pořád sestřička pokoušela vzbudit, já se musela natáčet na jednu, pak na druhou stranu, no nic... :00: Tak jsem si říkala, že ten minulý týden, jak jsem myslela, že 2x pojedeme jsem asi plašila, protože křivka práce dělohy téměř rovná...Pak jsem šla na utz a tam mi pan doktor řekl, že máme pořád větší hlavičku a ta už odpovídá 40tt (dnes jsem zahájila 38tt), ale ať se neděsím, že mezi týdny je to v řádu mm a že už má mimís 3kg.Tak jsem mu říkala, že jestli mu ta hlavička pořád poroste, že nevím, kudy půjde ven... :s: ...no prý, že mě nechá ještě týden, a pak by raději vyvolali porod :w: Pak mě ale ještě prohlížel spodem a zjistil, že jsem otevřená na 2 prsty a nakonec udělal Hamiltona :jawdrop: , no příjemný to tedy ani trochu nebylo,ale zase nic až tááák děsnýho porod bude určitě horší ;) )Takže prý buď do pondělka porodím nebo budeme vyvolávat, tak tedy nevím, jestli z nás náhodou nebude taky červík :O Alespoň do toho 1.7. by bylo fajn, kdyby vydržel :D ,ale nevím nevím...Pa všem :k:

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :$$: :#o:
Ja uz nerikam nic :? :s: :s: tak snad aspon do patku, jako my ;) aby bylo konecne prvni cerveneccatko... :w: :w: :h: :one:
Drzime palce...a na nas taky myslete...tez vyckavame do patku ;) a pak se uvidi...co se mnou vymysli..snad se vic dozvim ve ct na kontrole :one: :?

In reply to by Marsseilka

:c: Ahoj,
no děkuju - ráda bych vydržela do pátku, ale od dopoledne bříško rapidně kleslo, tak nevím :( . Jo a na zvracení mi je taky holky :) .ale to je asi teď to nejmenší.To jsou ty vedra, natekly mi nohy i ruce, což předtím vůbec nebylo, tak jsem teď seděla na zahradě s nohama v lavoru :///: Jsme teď pro ty naše manžílky určitě sexy a k zulíbání...hihihihi :s: Pa všem :€s€:

In reply to by Sharik41

No počkej, ty pravý pařáky teprve začnou, zítra a ve středu hlásí tropy. Naštěstí nebudou dlouho ale i tyk ty dva dny budou stačit k tomu aby jsme byli uplně odepsaný. Tak se drž a nalož nohy do lavoru. A holky koupete se ted normál v bazenů? žádnej veřejnej jen domaci, to je ok ne. i když mi máme trochu přechlorováno :$$: :$$:

In reply to by Sharik41

A ted se hloupe tedy zeptam..vim, ze pred porodem brisko klesa...i kdyz me se stale zda ve stejne pozici..ale kdyz klesne..tak to znamena, ze prijde porod jako uz brzy nebo takhle muze tehulka chodit jeste x tydnu nebo?
To me nastesti otoky netrapi..ale z tech veder mi je vazne tezko :r: :n: :?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj princeznicko :k:
moc moc dekuji, ze na nas takhle myslis...urcite dam ve ct vedet, co jsem se dozvedela....to by bylo, aby chybel roman od Macika, vid :P :s: :s: tak tak..kolem vsude uz se rodi, docela predcasne...zdrhaj nam holky do cerviku a ani jim neni stydno :s: :C]]: :#~: a ja si proste vzala do hlavy, ze to vazne nebude driv nez v ten patek, tak doufam, ze sveho prani dostojim :s: :one: ale muzu Ti rict..jak jsem se obavala, ze budu od zacatku tohodle tydne nervozni, tak zatim nic, coz jsem rada..pac bych si to jen tim "stresem" ze strachu, nerada privolala..ale priznam se, ze se vazne tesim, az to budu mit za sebou..ted mi je zrovna pekne divne, zle..z toho dusna..jen jsem byla na baraku prochazkou zamknout a je mi zle... :( :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojik,
zatim jsem fakt v poho, i kdyz vcera jsem nemohla porad usnout, mela jsem nejake smisene pocity a docela me to i desilo..bala jsem se, aby to nebylo tim, ze bude den D.. :n: ale nastesti drzime 2v1 :one: :s:
Dnes jsem byla u kadernice.. :h: tak jsem klaasnaaa jak hvezda jasnaaa :s: :C]]: :C]]: :#~:
A je mi opet tezko z veder...pred chili jsem hodila sprsku..aby se udelalo lip..ale dycha se porad stejne spatne :r:
Je to opravdu velmi narocne :-( :00: Ale jak rikas...uz to nejak doklepeme ;) :one:
No, prave..to by bylo pekne nemile...spadnout do cerviku (nic proti nim :s: :one: )
Nu, situaci jsme vyresili tak, jak bylo nezbytne...Minuly tyden mel manzel rozhovor s jednim ze zastupitelu a ten mu naznacil, ze i kdybychom prisli s pravnikem, tak by se nam zacali cukat na jinych vecech..proste jim slo o to, dat nam zavyucenou, abychom priste takhle nejednali...manzel z toho byl uz dosti na nervy, nespal, hubnul..tak se rozhodl, ze na jejich podminku pristoupime...cili byl minulou stredu za starostkou s tim, ze dame tech 30tis jako dar do Materske skolky...pry na to dostaneme i papir a budem presne vedet, na jaky ucel to slo..takze nastesti to snad nepujde do jejich kaspy :n: :? ten den za ni prisel za minutu 12, nebot uz jsme na poste meli k vyzvednuti rozhodnuti o zamitnuti dodatecneho staben. povoleni a pak narizeni odstraneni stavby do konce zari :$$: takze abychom nemeli leta spory, kdyz tu chcem v klidku zit, radeji to zaplatime a oni nas nechaj taky bejt :one: je to sice nespravedlive, nebot pokutu jsme zaplatili, ale neda se nic delat... :n: :?
Ve ct se tes na mini roman ;) :one: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Presne tak...do te doby poradne nebyl ani prostor se radovat a tesit na prcka a vubec na novej domecek...proste to zastinily starosti :( Tak po dnesku snad bude hej...uvidime odpoledne, jak vse dopadne ;)
Dnes mam relativne posledni klidny pohodovy den..tak toho chci vyuzit ;) a zira Dr a pak..dej se vule Bozi, jak se rika :P :s:
Hezky odpocivejte...at vydrzite, co nejdele...a mate to v klidku :one: ja vim, ze se to dela hodne blbe, kdyz mas doma uz jednu ratolest...ale snad to i u vas dopadne co nejlepe :one: :h: Drzime palce a tesime se na info z kontroly ;) :a:

Ahojky, tak jestli to už fakt příjde tak at je to hlavně rýchlý a máš prdolku brzy u sebe. A ta hlenová zátka , ta ti odešla jen tak, aniž bys třeba byla na velké a nečůrala. asi se ptám blbě, všude píšou o hlenové zátce a já ji u min těhot nepozorovala.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj :c: ,
no já taky koukala na ty zprávy ;) Děkuji a určitě dám vědět, co a jak.Ty se taky opatruj,ať se nerozšíříme mezi červíky.Pa :€s€:

TEDA, TO JE SUPER. JÁ MÁM TERMÍN ZA 16 DNÍ, ALE PRCKA MÁM OD 9 DNÍ TAKY VĚTŠÍHO, ALE V PORODNICI TO NIKDO NEŘEŠIL-NIKDO HO NEMĚŘIL, TAKŽE JÁ PROSTĚ PORODÍM AŽ PORODÍM. VČERA MI NEBYLO MOC DOBŘE-FURT MĚ BOLELO BŘICHO, PÍCHALO VŠUDE A DNESKA JSEM JAK ZNOVUZROZENÁ. TAKŽE JÁ JEŠTĚ POČKÁM-TATKU STEJNĚ NEMÁME DOMA, MUSÍME SI NA NĚJ DO ZÍTRA POČKAT .-)))

In reply to by Kylli

:h: Ahoj,
tak ať mimísek na tatínka počká, to by mu bylo líto.Mně by se to líbilo až v pátek ,ale to asi moc neovlivním ;) On to Dr. řeší kvůli té hlavičce, abych mohla rodit normálně a nemusela na císaře :00: Tak odpočívej a užívej si posledních pár dní s :€O: Pa :k: :€s€:

ahojky spolutěhulinko,

tak to jsou teda zprávy, tak uvidíme jestli to stihnete sami nebo jestli budete vyvolávat. Tak se držte

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka