anketka školka

27.06.2011

Ahojky, tak mi napadla taková menší anketka. Co budete dávat učitelkám ve školce na konci roku? Kytka je taková fádní, hlavně jich mají vždycky spousty... Poraďte nebo se pochlubte, co budete dávat vy? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jsme nakonec koupili hrneček, keramickou sovičku a čokoládu, Luky to vybral sám :) tak snad udělají dárečky radost, moc díky holky za rady a názory :a:

Tak my teprve do školky nastupovat budeme, ale učím na základce a děti mi nosí různé věci. Nejvíc samozřejmě kytičky a udělají mi radost každý rok, mám to doma jako malé květinářství a hezky to tu voní... Popravdě keramický věci zase moc ráda nemám, je to sice hezká vzpomínka, co vydrží, ale skladovat to doma je trošku náročný po těch letech.. ale to děti spíš nosí na Vánoce, spolu se svíčkami a jinými dárkovými předměty. Myslím, že nic se nedá pokazit nějakou sladkostí, čokoládou a podobně.. ale radost udělá cokoliv. Jednou jsem dokonce od jednoho šesťáka dostala kytku uvázanou z kopřiv a bodláků... pokus o recesi. :s:

Ahojky,já jsem učitelku ve školce dělala pár let hned po škole,než jsem nastoupila do družiny a teď jsem na mateřský.Takže ti to napíšu z vlastní zkušenosti.Já byla vděčná za všechno,jelikož se našli i tací,kterým to přišlo škoda peněz,mou práci brali jako samozřejmost a brali podle sebe,že jim taky za práci nikdo nic nenosí.Takže mě potěšila jak vázaná kytička,tak kytička rostlá v květináčku i bonbniéra.Jenže já jsem taková,že si to doma všechno vystavím,ale za pár dnů kytičky vyhodím,když už jsou na výhoz,bonboniéru sním,ale když mi někdo přinesl nějakou keramickou nebo porcelánovou (nebo jakoukoliv prostě ) maličkost,mám vzpomínku na celý život.Všechny si schovávám a doma v obýváku ve vitrínce mám jednu poličku vyhrazenou jen pro tohle a mám tam všechny ty figurky, sloníky,postavičky a různé drobnůstky pro radost vystavené a dodnes vím,od kterého dítěte která byla a když po letech maminku s tím děckem potkám a povídáme si a když jim řeknu,že mám berušku od Pavlínky doma vystavenou do dnes,zírají a mají velkou radost.Takže za mě - kytičku + nějakou drobnost na památku.. :a:

Ahoj, tak ja jsem ucitelku delala spoustu let a ze zacatku jsem kytky mela rada, po par letech uz moc ne :) a protoze jsem v tom delala, tak ani ja ucitelkam meho ditete uz kytku neposilam. Bud koupim kosmeticky balicek nebo kafe, caj, cokoladu. Jedna moje kolegyne byla dokonce tak vtipna, ze svym detem na konci roku rekla, atji kytky nenosi, ze se nedaj jist :) no a deti pochopily a prinesly ji treba sisku salamu a ruzny dobroty :) jak ta byla rada :) je dobre, kdyz vis, co ma ucitelka rada. Treba ti i tvoje dite napovi....pa

In reply to by mother

ahoj, moc děkuju za názor. mně právě přijde kytka taková všední, jsem ráda, že to slyším zrovna od učitelky :) moje dítě mi nenapoví, na to je ještě malinký, snad příští rok :) takže vyrážím do dárkové prodejny a něco s klukem vybereme :///: :a:

ahoj, tak já budu učitelkám dávát to co tobě přijde fádní :-). Ondra oběma učitelkám přinese kytičku. Sám jí prý vybere. Učitelkám určitě udělá radost. Nic jiného kupovat nebudu. Jak já bych byla ráda, kdyby mi lidé za mou práci taky dávali kytičku. Bylo by mi jedno kolik bych kytiček dostala a nebrala bych to jako fádní věc.
Osobně si myslim že to jako poděkování stačí :-)

In reply to by JaMiOn

díky :) já od syna dostávám kytičky každý den a možná jsem hloupá, ale už toho mám plný zuby :s: vždycky je někam mrskne a já je sbírám po celém bytě :s: možná proto kyti dávat nechci :a:

In reply to by JaMiOn

jj, také je někdy nenápadně vyhodím, to je fakt, ale stejně nevydrží. pokud nic nevymyslím, tak koupím kytičku, ale v květináči :) no upřímně, nechtěla bych být učitelkou a už vůbec ne poslední školní den :s:

In reply to by svetla82

tak to já klidně. Mám kytičky moc ráda a vím, že učitelky taky. Už několik dětí odešlo minulý týden a tak kytičkové orgie pani učitelky zažili. Tento týden se bude loučit asi 10dětí no a Ondra se zbytkem až 15.7. . Takže pani učitelky budou mít po celý měsíc doma čerstvé kytičky :-). Samozřejmě že každej kytičku nedává. Dávaj bonboniery, dárková mýdla apod...

In reply to by JaMiOn

jj, o něčem takovým jsem přemýšlela, třeba ručníky nebo něco, co prostě nedostanou od každého, ale zase se jim trefit do vkusu :00: já právě trhaný kytičky moc nemusím, mám ráda kytičky živý, na zahrádce, v květináči :) je fakt, že u nás ve školce také už spousta dětí skončilo, no uvidíme, budu tak dlouho přemýšlet, až nakonec koupím tu kytku :s:

In reply to by JaMiOn

já myslela takový ty dárkově zabalený (jako lízátko, dort, ...) prostě asi naběhnu do dárkový prodejny a buď mi něco padne do oka nebo ne :s: mi přijde jako včera, že jsem ho tam poprvé odvedla a najednou už má rok ve školce za sebou :00: :(

In reply to by svetla82

já vím co myslíš :-). No já to vezmu normálně a nebudu z toho dělat nic víc než to je :-). Ondra už chodí druhým rokem a příští rok jde do předškolní třídy. Letí to strašně moc rychle...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka