Aktualni pupendo-3 dny do terminu

04.04.2008

Holky,tak aby to s vama neseklo :c:

tak to je parádní bříško... ufff... to musí být tíha. :P
Tak si to ještě užívej. Máš to za pár a už to malé budeš mít v náručí... :\x:

Ti, že už to máš za pár, ale když si představím, že s takovým bříšanem se budu tahat, tak mi je na omdlení! :s:

Ti, že už to máš za pár, ale když si představím, že s takovým bříšanem se budu tahat, tak mi je na omdlení! :s:

Jeee ta mala fotecka je z 20tt??? To se ti to pak pekne rozjelo vid?? No tak to se mam jeste asi na co tesit.....pekny pupendo!!!!

Neseklo, máš krásný bříško, miminku je v něm určitě krásně :c: Já už chci taky takovýýýýý... hlavně závidím ty tři dny do termínu...

No to je slušnej mazlík,dovedu si představit to obracení v posteli :s: ,ale moc ti to sluší,máš to všechno hlavně v bříšku :)

ty máš ale bříško moooooooooooooc kráááááááásné!!!!!!!! :qu: Moc ti to sluší. Tak at už brzy uvidíme kdo pak se v tom bříšku zkrývá. Přeji mo moc stěstíčka jste v pořádku.papapapa :\x: :e): :qu: :qu: :qu:

Tak když jsem viděla jen tu fotku zepředu, tak jsem si říkala, že máš celkem málé bříško...Zdání klame :)..Moc vám to sluší :a:

In reply to by Hanka H.

To mi povidej,uz tady asi mesic manzelovi basnim jak se tesim,ze si lehnu na bricho :-) a budu mit pak asi pocit,ze jsem jak lanka,i kdyz ve skutecnosti to takova slava,alespon zezacatku nebude :-) ale rozdil to bude urcite

In reply to by Simik

už se těším, až si budu něco takového nosit...to byla trošku ironie :o))) Mě se zvětšila o dvě čísla a to jsem nebyla ani v 10tt skoro, takže až se mi nalejou, tak fakt nevím, kde je budu nosit :s: :s:

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Tak jsem to teda zkousela prehodit,ale nejak to jeste nejde.Tak pockam az se mi nalejou mlikem po porodu a pak je prehodim a budu mit maleho v batohu a kojit budu v leze na brise a on bude na mych zadech dumlat.... :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

už se taky těším. Takový nový zlepšovák, nebudeš ho muset sundavat na kojení :s: :s:

Neseklo to se mnou.... :s: Já Ti tak závidím, také bych už chtěla mít 3dny do termínu!!!! Máš hezké bříško a přeji Ti at Ti to na ten termín vyjde.... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka