Hlad

22.06.2011

Ahojky spolutěhulky, jak to máte s jídlem? Mně teda není vůbec špatně, za to jsem pořád hladová :hu: No jestli to takhle půjde dál, tak teda nevím jak budu za chvilku vypadat :///: :€m: A co vy jak jste na tom? :a:

Ahoj spolutěhulky, jsem hrozně ráda, že jste sem napsaly o tom hladu. Už jsem měla divný pocity, že mi pořáda není špatně, ale že mám pořád hlad. Chytají mě taky celkem chutě, ale snažím se držet. Moje dvě kamarádky měly úplně hrozný nevolnosti, že nemohly ani chodit do práce, tak jsem si říkala, jestli nejsem divná, když mi není špatně. Třeba to ještě přijde později, ale doufám, že ne. Tak se všechny držte a ať se vám i miminku daří :a:

to je přesně můj případ!! já se najím a za chvíli už bych zase něco jedla, hrůza, to za chvíli budu jako sud. to by snad byly lepší ty nevolnosti :-)

Teda já když se najím tak za hodinu jsem hladová jako bych týden nejedla....no a když mám hlad tak je mi na zvracení. A nedělá mi dobře když otevřu ledničku, tak ta směs pachů... Ale dá se to. Přinejhorším koupím těhu lízátka :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já přibrala 13 a taky jsem rodila o měsíc a půl dřív

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak 11 kg je krásný.... :) :) :) to asi netrumfla :C]]: v porodnici jsem nechala deset a pak do třech měsíců měla vše dole.....sice s dietkou a denním cvičením ale šlo to výchozí váhu jsem měla 59 kg a šla rodit 96 kg.... :w: :w: :w:
to jsem si držela celou dobu a před půl rokem nabrala opět jen svojí žravostí.....a ted mam hrozných 73 kg.....jestli bude tohle moje výchozí váha a ještě k tomu přiberu hodně tak jdu rodit jako slon :C]]: a to nemůžu dopustit.....chci přibrat co nejméně a pak to sundat vše najednou na svou původní váhu 59 kg...... :k: tak snad to dokážu znovu.....

In reply to by Dena

já měla výchozí váhu 60 kg, to jsme měly skoro stejně, ale ikdyž jsem přibrala jen 11 kg tak jsem se stejně nevrátila na svojí původní váhu. Ještě zhruba před dvěma měsíci jsem měla 64 kg a jelikož se mi pořád nedařilo otěhotnět, tak jsem si řekla, že bych měla pár kilíček shodit (hlavně kvůli plavkám). Takže za měsíc jsem sundala 3 kg a bum otěhotněla jsem. Kámoška říkala, že jsem mohla otěhotnět kvůli tomu, že jsem právě shodila nějaký to kilo. Tak nevím, ale jsem hrozně ráda a kašlu na linii, aspoň teď v těhotenství. Je to nejspíš moje poslední, tak si ho chci užít :) A tobě gratuluju, že si se zvládla za tak krátkou dobu vrátit na svojí původní váhu. To byla asi pěkná dřina :00: No když to šlo jednou tak to půjde i podruhé. Určitě ani tolik nepřibereš, když se budeš trošku hlídat ;) :a:

In reply to by Lenka999

tak to máš taky dobrý....nechci se omezovat jen se potřebuji asi trochu víc hlídat....je to mé asi taky poslední :€O: ale jen to chci trochu ohlídat.....tak snad a když ne tak pak zase ta dřina.....jo jo to byla tříměsíční dieta a cvičení ale za to to stálo :C]]: nemyslím to špatně ale nemůžu jít rodit se 100 kg }:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky