Ovulace

21.06.2011

Ahojky spolusnažilky,chtěla jsem se zeptat,poznáte na sobě ovulaci?Myslim pokud to nevíte podle BT nebo testíků.A je možný,že bych měla ovulaci až 30.den cyklu?Mám normálně delší cykly,kolem 40 dní,ale nevim jestli je možný že by ovulka byla tak pozdě.Děkuji moc.

Ahojky, Slyšela jsem názory, že ovulace může proběhnout i těsně před menstruací.
Nasobě ovulaci většinou poznám podle výtoku podobajícímu se vaječnému bílku. Vzhledem k mému nepravidelnému cyklu v rozmezí od 35 - 40 dnů, ji nemívám vždy stejně, ale v květnu u mě proběhla okolo 25 dne.

ahojky,tak já teda na sobě ovulku nepoznám,ale měřím si BT.no mám teď taky nějaký dlooouhý cyklus a podle teplot a i ,,divných pocitů" mi ovulka vyšla cca na 33.DC...teď mám 41.DC a mrcha ještě nic...takže kdo ví-četla jsem o různých případech-ovu byla těsně před MS,cyklus i 50 dní atd...každá jsme holt jiná,ale myslím,že klidně můžeš mít ovu tak pozdě...
no a jinak mě od té doby pořád bolí jakoby asi vaječník...takový pocit jako bych tam měla cystu...to jsem měla u malého taky asi první měsíc těhu a dělávalo mi to,když jsem musela brát hormony na úpravu cyklu a ovulky zhruba v době ovulace...tak tak trochu i to beru jako ,,náznak ovulace"

ahoj, ja ji teda nepoznam a u prvniho jsem otehotnela 31 den od posledni ms .
jinak pokud mas cyklus 40 dni , potom by mela byt ovulka 26den od posledni ms .
ja teda ovulku zkoumat neumim , kazdopadne jsem ji testovala a vim kdy byla a bily hlen jsem pak mela az par dni po ovu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj holky, jsem tu nová a jsem upřímně ráda za tyto stránky. Je mi 29 let, s přítelem se chceme snažit o mimi, chceme začít od září. Chtěla jsem se vás zeptat ohledně ovulace, vím, že nejste doktorky :-) ale já radši radu tady od vás :-) dřív jsem mívala ovulaci, hlen, vypadalo to jako bílek od vajíčka, ale ted poslední měsíce to nemám. V době ovulace mám menší bolení v podbřišku, ale ten hlen už nemívám. Je možné že mám některé měsíce vynechanou ovulaci? Nebo myslíte, že ovulace musí každopádně přicházet pravidelně každý měsíc? díky za radu a vaše zkušenosti :-)

In reply to by Jana29

Ahojky,tak je možný že někdy máš anovulační cyklus,občas se to stává.Můžeš zajít k doktoru a on zjistí jestli máš ovulku nebo ne.Já teď zrovna byla v nemocnici protože jsme se rok snažili o mimčo a zbytečně protože jsem neměla ovulku.Zkus si přiští měsíc měřit bazální teplotu a uvidíš.

In reply to by vaclavahantova

ahojky, dekuju za odpoved. Vy jste se rok snazili, protoze jsi cely rok nemela ovulaci nebo to spatne chapu?? a mas zkusenosti s testem na ovulaci? nechce se mi kupovat, je docela drahy a nevim jestli je to 100%. s tou bazalni teplotou nemam vubec zkusenosti, ale zkusim to, uvidim.

In reply to by Jana29

Nejspíš jsem jí neměla skoro celý rok,měla jsem hodně dlouhé cykly i 60dní a při těch prý ovulace není.Nějak se mi to zozházelo po porodu.Jinak ovu testy jsem nezkoušela,taky se mi za ně nechce vyhazovat peníze,ta teplota je myslím lepší.Já si jí teda neměřila a zatím ani nebudu,ale pokud chceš zjistit jestli ovuluješ tak to zkus.

Ahojky, tak já osobně to na sobě absolutně nepoznám! A z čeho usuzuješ že jí máš až 30 DC ?? Ono podle mně je možné cokoli a vím že některé holky mívají ovulaci později takže podlě mně to možné je ale jistější bys měla udělat si bud test nebo tak ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka