svatba cca pro 20lidí

21.06.2011

Ahoj holky, :)
Máte některá zkušenost se svatbou pro cca 20 lidí, skromná na radnici, ubytování není potřeba, všichni jsou místní. :+^*:
3.9. :\r/

Kliknutím vložíte smajlíky:

Presne takovou jme meli my ..jen rodina...Meli jsme pronajaty jeden malinky hotylek.Ale vsichni byli rozvezeny domu..jen ja s manzelem,manzelovi deti a moji rodice spali na hotylku..:-)A bylo to super..sice komorni,ale nide se neskatulkovali zadny skupinky..nikdo se necitil odstreceny.U nas to ani tak nebyla otazka financi,ale spise soukromi.Nechtela jsem mit zname..chtela jsem si to uzit jen s rodinou.A nemenika bych..byla jsem na velkych svatbach a zadna se mi nelibila..obrad jsme tez meli na urade.-)

Ahojky, tak my jsme měli svatbu taky tak pro 20 lidí, možná o něco víc, už přesně nevím, kolik nás bylo. Chtěli jsme "nízkorozpočtovou", prostě za pár peněz, bylo nám líto utratit hodně. No snažila jsem se opravdu hodně a nakonec to stejně bylo nějakých 70 tisíc. Vzhledem k přípravám jsem už 14 dní předtím moc nepracovali, takže podnikání v tu dobu vázlo, tudíž nevydělávalo, vařit jsem nestíhala, takže každej den restaurace, no a pak svatební cestra na Istrii a pak parník - já byla ve druhým měsíci, tak jsem to tam problila. No děs! A to jsem ještě nenapsala, že na naši svatbu bylo asi 40 stupňů a v restauraci tak padesát :) Takže fakt hnus. Ale máme krásný fotky (fotili jsme se hned ráno naštěstí) a i na zbytek dneska vzpomínáme s úsměvem. Za ty prachy to teda nestálo, alešpatný to taky nebylo!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak ja uz 1 dvouletou cacorku mam.Myslela jsem ze by jsme se vzali letos ale zadarilo se na miminko :-) .Toto leti ten cas,co?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

TAK TAK POKUD NEBUDETE VYHAZOVAT ZA KRAVYNKY JAKO JÁ TAK URČITĚ, RESTAURACE NÁS VYŠLE S JÍDLEM A PITÍ NA 11T A BYLA TO HODNE DRAHÁ RESTAURACE V OLOMOUCI A BYLI JSME TAM OD 10:30 DO 18H. ŠATY MĚ STÁLI 6,5T A ŽENICH 3 TISÍCE. PRSTÝNKY JSME VOLILY S CHYR. OCELI COŽ JE TED BJEŽNÉ A VYŠLI NÁS NA 1200:-) OBA! KYTKY 1200 KOUKNI NA STRÁNKY BEREMESE.CZ JE TAM SUPER DYSKUZE I BAZÁREK SE ŠATAMA A POTŘEBAMI K S VATBĚ. MĚ TO HODNĚ PORADILO A POMOHLO:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka