Čím přikrýt na noc?

20.06.2011

Poradíte mi prosím někdo čím mám přikrýt 6ti týdenní holčičku? V zavinovačce nechce být, vyleze :ooo: a spí odkrytá. Prohlížela jsem spací pytle, ale zdá se mi, že by měla odkrytá ramena :? Díky za tipy :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já kluka v tomhle počasí oblíkám do dlouhorukávovýho bodýčka a ponožtiček a šup s nim do pytle, je mu teda už půl roku:)

podle mých zkušeností. U takhle malé holčičky a zvlášť v létě, stačí body s dlouhým rukávem nebo overálek. Naopak dej pozor, aby jí nebylo v pytli teplo. Má vrstvu pod sebou i nad sebou, takže by jí zima opravdu být neměla. Stačí jí během noci sáhnout na prstíky, jestli je nemá studené. My teď máme spíš opačný problém: pytel jsem přestala dávat, protože malému bylo v noci moc teplo. Spí lépe bez něj. Ale našemu chlapečkovi už jsou dva roky pryč.

v tomhle věku jsem synka, který též nechtěl zavinovačku, obelstila tím, že jsem mu deku po stranách postýlky zastrčila pod matraci

ahoj no já měla spací pytel když byla malá větší, docela fajn věc. Ty ramena byli ještě zakrytý ale ruce čouhaly, to mi opravdu vadilo, tak jsem ji vždycky ještě přikrývala lehkou dečkou. V létě tohle asi ale není nutný. No uvidíš co napíše zbytek maminek. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka