Se musím pochválit!!

04.04.2008

Ahoj holčiny!! :a: TAk se musím pochválit..včera sem drobečka nabalila a dala k oknu a ona spinkala jako kotě!! Já jsem si mezitím dala dohromady papíry, napsala deník, vypila v klidu čaj a koukla na ulici, dodělala jídlo a s miláčkem povečeřela a nakonec sem dokonce všechno vyžehlila :w: :w: :w: :qu: :qu: :qu: Ve 22h jsem toho svího bibiška vzbudila a o půlnoci jsme se přesunuli spát..no v noci se o malou staral spíš manžel..já byla totál vyčerpaná...také jsem totiž prala a věšila a vytírala, ale bylo to už všechno tak třeba!! 8) Teď koukám jak puk a ještě bych spinkala.. :'zz): A co vy?? Máte se?? :a:

Ahojky Boruvko,no ty jsi teda vzorna maminka i se vzornym mimiskem :-) Jen tak dal.Ja bych taky spinkala,ale budu muset jit vyrazit do banky zaplatit moc veci a jeste pro letenku pro tchynku,ktera mi prijede pomoct az se narodi mimisek.Teda ja mam termin 7.4. a letenku jsem ji objednala na 19.,ale do te doby bude se mnou doma manzel :-)

In reply to by Simik

Ahojky..tak ty se máš, že budeš mít pomocnici!! Já tedy zvládám, ale jen někdy..včera byl muž doma, takže sem ji nechala v pokoji, ať tedy i pláče, že se o ní kdyžtak postará...jinak se bojím když pláče, aby se mi nezalknula, nebo tak něco, tak ji raději drndám, nebo nosím a tak... :00:
Už to máš vážně za chvilku viď?? Tak držím pěstí!! :e):

Ahoj silkulko,teda ty jsi opravdu sikovna maminka.Ja pred chvili vstala a jsem mrtva...zase neprospana noc.

In reply to by terinka

Ahoj Terinko, já nemít muže, tak sem teď mnohem více hotová...já sem opravdu nebyla schopná v noci vstát k malé..sice jsem ji slyšela, ale než jsem se probrala, tak už ji muž přebaloval a já se jen připravila na kojení, u kterého jsem z pravidla stejně usnula..:-)

In reply to by terinka

To určitě, když si představím, že některá má doma fakt debila, kterej neudělá vůbec nic, tak to bych bila od rána do večera, aby se jim v hlavě rosvítilo!! Máme štěstí!! I když jsme se o něj možná i zasloužili, protože já bych si takového ňoumu, kterej by mi nepomohl, nikdy nevzala!! :-)

In reply to by Borůvka

To je fakt....Ja mam manzilka uplnej poklad.Proste se snazi vse delat a pomahat mi.A verim,ze az bude mala na svete bude to peclivy a starostlivy tatinek.Proto jsem taky s nim,ze je takovy.....a jak pises nikdy bych nechtela byt s chlapem,ktery na me kasle a nedej boze taky na dite a vse nechava me.No mame se fajn Boruvko.

Ahojky Borůvko.No ty máš vzornou holčičku je to opravdu šikulka.Jinak já se svojí početnou rodinkou se máme taky dobře a netrpělivě čekáme na příchod té naší 4princezny. :one: :one: :cc): :a: :a:

In reply to by Borůvka

Borůvko ani mi nemluv připadá mi to jako by to bylo včera když jsem se dozvěděla že jsem těhotná a já budu co nevidět rodit.Uteklo to opravdu šíleně rychle a už se moc těším na tu naši další princeznu.A jelikož je už poslední a holky už větší tak si to náležitě užiju alespon doufám.Tak se hlavně holčiny opatrujte a máš skvělého manžela že Ti tak pomáhá. :one: :one: :s: :s: :a: :a: :a:

In reply to by Gábinečka

Já ho pochválím, on to rád slyší!! :-) Dneska šel na střelnici, ale spíš by měl něco doma dělat, tak se cítil asi "vinen" a když jsme s malou dojeli, tak už domíval nadobí..no prostě zlatíčko!! :-)
No holky ti taky už můžou dost pomoct a určitě budou pomáhat...budete mít pěknej babinec!! :///: :cc): :cc): :cc): :cc): :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka