Děsný den

04.04.2008

Ahojky holciny tak vam musim rict ze se mi vsechno od vcerejska desne kazi!!!Nez jsem vcera odesla na plavco tak jsem se tak vytocila az to nebylo hezky.Pak me vecer do toho zacalo byt blbe a vubec jsem nemohla usnout.V noci jsem byla porad na wc a od 2 do 5 rano jsem nemohla vubec usnout.A dneska to pokracuje.A to je patek ach jo to bude zkazenej vikend :( Tak snad jste na tom lip nez ja

Ahoj Blondýnko.. :a: Nesmíš propadat panice!! Usměj se na ten svět a uvidíš, že hnedka bude líp!! Není každý den posvícení, ale kazit si pro to celý víkend?? To by bylo smutné, nemyslíš??
Tak se drž a ono bude určitě zase líp!! :k: :h: :k:

In reply to by Borůvka

Ahojik Boruvko ale to bych musela bejt pres vikend sama abych si ho nekazila.Protoze jsem nastvana na tatku vis i kdyz spolu mluvime a vsechno ale proste me to trapi :-D to vis ze az bude mimisek na svete tak to bude o necem jinym a to pak snad ani spatny dny nebudou.

Ahojky Veru,teda musim rict,ze mas nadhernou ikonu. ;) a bud v klidu,ja uz jsem z toho vseho taky strasne rozmrzela ://: za chvili nam uz bude "hej" :\x: :qu:

In reply to by Kubí

no tak to je nemas polestivy jenom ty :s: protoze ja uz jsem byla parkrat na zachode a to byla takova bolest ze jsem se nemohla ani vycurat jak moc me to bolelo.A davas si teplou vanu aby jsi tomu trochu pomohla?

In reply to by Kubí

no tak to jsme dve :s: protoze kdyby to slo tak bych sla rodit klidne uz tedka.Ale to by jsme doma nemohli mit lenocha :c: a to jezdime na vylety zvedam trosku tezsi veci a neee a neee se otevrit.Ale asi mrnousek vi ze pro nej maminka nema zadny teploucky vecicky a urcite ceka az bude venku krasnejch 16stupnu a vic :qu:

In reply to by Kubí

no tak to mi ani nerikej fintit sebude moc tak jenom do 4.5 pak uz musi jit ven :!k: ja nechci prenaset neeeeeeeeeee :n: :00: no to jsem si myslela jak bude s nama tata po porodu doma ale jestli jim vyjde dobra prace tak ho uvidime jenom pozde vecer.Takze se na to trochu netesim a to jsem si myslela jak mi vsechno oblita kdybych na tom byla treba blbe.

In reply to by Kubí

ty jo Jani nevim misto CS mi tam napsal nejaky klikyhaky a ja to o nem nemuzu precist :s: ale vysku fundu mam 4pnp on to totiz nepuse v cm.A kolik jsi mela ty?Ja zvladnu uplne vsechno hlavni je ze se nebojim a to mi pak prej hodne pri porodu pomuze.

Neboj, to mame obcas vsichni takovy stavy.Bude zas lip,ja posledni mesic nespim skoro vubec,asi uz se telo pripravuje na nocni kojeni a vstavani :-) Tak si pust treba nejaky filmecek a bez se natahnout,mysli na neco hezkeho nebo si dej neco dobryho a trosku se prospi :-)

In reply to by Simik

to ja prave tedka spim docela dobre az tedy na ten dnesek.Me nevadi kdyz se v noci musim vzbudit ale vadi me to kdyz nemuzu usnout :00: no tedka jsem chvilku koukala na telku.A tedka budu tady s vama a prijdu hnedka na jiny myslenky.

Blondýnko neboj zase bude líp.Včera jsi prostě měla den blbec a uvidíš dneska už to bude lepší.A jaké bylo plavčo? :one: :one: :a:

ahoj blondýno, tak to jsem na tom stejně jako ty :-( já se vytočila v noci o půl druhý, pes mi začal štěkat, nechápu teda na co, a já na ni řvala ať je ticho. pak se mi udělalo špatně, motala se mi hlava a hlavně jsem měla strach jesli je malá (jsem v 40tt) v pohodě. pak jsem taky nemohla do pěti usnout a uklidňovala se. dneska jsem jak prasklá po hlavě :-) přeji ti hezký víkend, a neboj bude to zase dobrý. :-)

Ahoj kocko,neboj bude lip jsou to jen blbe dny.Ja ted v noci vubec nespim.....je to hrozny se prevaluju a nic no sileny.Tak ti posilam :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: pro lepsi naladu.

In reply to by terinka

Ahojky Terinko tak ty mi aspon trochu zvedly naladu.Ja jsem si myslela ze uz budu spat jak mimi do porodu no a ono prd to jsem byla kazdych 5min na wc a pritom jsem treba vubec nemusela.Ale jeste ze byl mrnousek hodnej a nezlobil maminku.

In reply to by terinka

ja mam jediny stesti ze me v noci mimisek necha spat.A od vcerejska je nejak moc v klidku tak se trochu bojim jestli se neco nestalo.A to jdu na kontrolu v pondeli to se asi strachem zblaznim jestli se pres vikend neozve.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka