Krásný cečer!

03.04.2008

Já jsem si dnešek užila, Míša celý den spinkal a Kája byla úplně zlatá!Jen čekám,že bude malý v noci vzhůru, když celý den spinkal....a co vy, jak se máte?

Ahojky Kettynko, Míša taky spinuškal hodně přes den a teď nechce spát...no, ale babička se mi o něj stará :dance:

In reply to by terinka

Tak to je dobře. Ty jezdíš na kole?Mě to doktorka zakázala... jinak bych jezdila snad až do porodu ;) . Jé, tak jsou všechny chlapi stejný, ten můj když má rýmu tak je taky na umření...nejhorší nemoc pro chlapi :00:

In reply to by kettynka

Ja prave nejezdim,ale dneska jsem se rozhodla po delsi dobe....ptala jsem se i holek tady....no spis rikaly ne nez jo....ale tady v Dansku jsou vsude cesty pro cyklisty maji to tady v tomhle super....A obchod mam kousek,tak jsem jela.A bylo to fajn........Jojo milacek mi tady fnuka :///:

In reply to by terinka

No tak to jo....mě právě doktorka tenkrát říkala možný rizika, ale hlavně já měla zakázáno skoro všechno, jelikož mám strašně křehký spodek.... Ale pokud ti to udělalo dobře tak neni co řešit, jenom to nepřeháněj ;) :k: :h:

In reply to by kettynka

Tak nevadi...ja se bojim litat,ale nejak si to uz nepripoustim bo bych se z toho jinak zblaznila.Takze v pohode.A ted v tehu mi to nastesti nevadi a to je hlavni.Proste ja nemam na vyber,ale uz mi to konci.Ted poletim na tyden a pak na dalsi prohlidku a uz zustanu v CR.......nejak se to krati.

In reply to by kettynka

Ja jsem prave puvodne chtela letet.....jenze musime jet autem Budeme mit silene veci a jeste se mnou pojede mama atd......Ja se na to musim zeptat dr kdy muze mimi cestovat tak daleko.Je to 1000km.Takze letadlem miminka muzou hned jo?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka