Mudr. Karel Martiník - obezitolog

12.06.2011

Ahojte chci se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenosti s tímto lékařem z Hradce Králové... zvažuju že se tam objednám... Pomohl Vám? Ohledně čeho všeho Vám poradil a jsou tam dlouhé čekací lhůty na objednáku? díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, neváhej a objednej se, čekací lhůty na objednávku nejsou dlouhé, spíš budeš čekat v Hradci docela dlouho, je to tam tak na celý den, my jsme tam byly pokaždé od 9 do 17.00 h., ale to se určitě vyplatí, a jdeš dobrým směrem, určitě budeš spokojená a budeš mít výsledky. My jsme tam byly se sestrou - já úbytek - 15 kg za 1/2 roku a sestra teď už má dole za 2 měsíce 8 kg - obě máme ,,líný metabolismus" :a:

In reply to by Magika666

díky moc za info. já právě to musím nějak skloubit s prckem... ještě kojím tak nevím jak to udělat. a může tam být někdo se mnou přímo v té místnosti nebo ne? je fakt že jednou denně přikrmuju tak bych to naplánovala na tu dobu.... ale třeba když mě někdo poveze jeslti by mohl čekat tam se mnou nebo to nejde...díky

In reply to by Nika

My jsme tam byly se sestrou a ona měla taky malýho u sebe - a pak byl na chodbě se mnou než si odbyla vyšetření, a čekat tam může - jsou tam čekárny - je to Poliklinika - nemůžu to najít, ale Martiník byl i v pořadu SAMA DOMA s nějakou kočenou co taky kojí a taky parádně zhubla.
:a:

In reply to by Magika666

díky. a ještě jak dlouho čekáš mezi těmi vyšetřenímy a na výsledky? můžeš i odejít někam mimo a pak se vrátit nebo to ne. omlouvám se za ty dotazy. ale zorganizovat to s dvěma malými dětmi, kojením a příliš zaměstnaným manželem je pecka :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka