Naděje už není

30.05.2011

Tak dnes se rozhodlo, že je to mimoděložní. Hcg se zvedlo, ale není ani to dvojnásobek. Za hodinu jedu na sál, vezmou mi vejcovod. Takže moje šance přirozeně otěhotnět, tímto končí. Jelikož už nemám pravý vaječník a teď vezmou levý vejcovod. Takže se s vámi loučím a přeji všem bezproblémové těhotenství. Bylo mi vysvětleno, že pak jedině IVF apod.

Ahojky, to je mi moc a moc líto :r: Věřila jsem, že to dobře dopadne :h: Držím Ti-Vám pěstičky, ať se brzy dočkáte vytouženého :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mimoděložní na 99% vidět není. U mě teda bylo, ale všichni na mě koukali jak na exota, že jsem vyjímka a o to byli opatrnější (trápili mě dva dny hladem kvůli krvi, UTZ, atd.-dr. chtěli mít jistotu, ýe nejde o mezimenstruační cystu)

In reply to by Paulette

Tak to nesouhlasím mě ho viděli i já ho viděla ve vejcovodu byl to už 6tt. A to první mi muselli vyoperovat byla jsem skoro ve 4 měsíci, když to zjistili, ale měla jsem to vdutině břišní, tak menstrulace normalně byla, tak mi ani nenapadlo že jsem těhu až když jsem začala strašně chudnout a kolabovat.Tak se hledala příčina. A on mimouš byl zachycený placentou za tlusté střevo, lékaři se divili že jsem ještě naživu a kdybych se to zjistilo o týden později, tak my placenta rozežrala střevo a byl by konec obou. :a:

Holky moje, moc vám děkuji za podporu. Hrozně moc mi to pomohlo, že jsem se o tom mohla s někým podělit. Přeji vám, aby se vám nic podobného nestávalo. Pohlaďte bříška, dejte maloškům pusu na čelíčko a snažilkám moc držím pěsti, ať to výjde s krásným koncem. Na některé z vás jsem si tak zvykla, že sem určitě někdy skočím kouknout jak jste na tom. Ještě nevím jestli do IVF půjdeme. Manžel jak mně viděl po narkóze, tak by byl radši pro adopci. Tak se ještě uvidi...Chce to čas. Ještě jednou všem děkuji :k: :h: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji Dendi,Držím moc pěsti, ať se brzy zadaří s jiným koncem. :°O°: :a:

Je mi to moc líto,drž se.Já vím jak ti asi je,ŽIVOT JE NĚKDY STRAŠNĚ HNUSNEJ A NESPRAVEDLIVEJ,ale ještě je tady to IVF,takže nic není ztraceno a mimi příjde,neboj......

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Škoda, že jsem na noťasu až teď. Už je pozdě. Vzali mi laparoskopicky vejcovod a pak mně ještě vyčistili. Ještě jsem v nemocnici, čeká se na výsledky. Ráno mi brali ještě krev. Včerejšek jsem prozvracela do půl jedenácté večer. Špatně snáším narkozu. Na ultrazvuku to neviděli, ale hcg bylo jen něco přes 1100. Takže se nezvedlo a museli jednat. To je moc dobře, že u tebe to vyšlo jinak.

In reply to by fiona

Mrzí mě to :-( :r: Ale jinak nemusíš litovat totho, že jsi se k noťasu nedostala dřív.... Neudělali by ti to. Já se na to ptala a od tohohle se ustoupili právě z důvodu narušení vejcovodu-v tom místě by se na 99% to vajíčko uchytilo zase, proto se preferuje odebírat rovnou celý vejcovod :-( Drž se-čas zahojí rány, i když na duši zůstanou ;-)

In reply to by fiona

Neboj všechny rány přebolí a toha mít mimnko je velmi silná a věřím že i vy se dočkáte a podstoupite umělé. Ty děti za to stojí já čekám 4 a vím co mluvím. :a: Přeji rychlé zotavení jak na těle tak i na duši. :a: :\x:

In reply to by fiona

Vždycky to bolí :k: , ale časem ta bolest otupí a dá se s tím vyrovnat a vím o čem mluvím. Mi už jsem se kotmu IVf dopracovali, po několika letech a jsem tomu ráda. Je to naše poslední šance, dejte tomu čas a pak to znovu proberte :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Moni, určitě se ozvu. Budu sledovat, jak se ti daří a držet pěsti. ;) :a:

to snad uz ani neni mozne :r: jeste tetka me boli palecky jak sem je drzela...
bohuzel ti to nebylo doprano prirozene :( ale na umelym se to podari a budes nejstastnejsi pod sluncem :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Sisinko, děkuji. A ty se taky opatruj. Pohlaď :€O: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekuju dam.Uvidis-vsechno se v dobre obrati a jednou budete stastna rodinka s prcky ale chce to cas ktery rany zahoji a pevnou vuli.Porad na tebe budu myslet a preji ti jen to nej-zaslouzis si byt stastna.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka