nebesa nebo kolotoč?

03.04.2008

holky nemůžu se rozhodnout zda koupit k povlečení i nebesa.není to zbytečné na tu chvíli?mimčo prý když povyroste tak za to tahá a hlavně i s kolotočem se mi to zdá už přečančaný a kolotoč se podle mě nemůže dobře točit když tam jsou ty nebesa...jaké máte názory?

Ahoj Kačenko, tak já jsem si to všechno upravila po svém. Abych měla k malé co nejlepší přístup a nemusela v noci moc běhat, tak jsem z postýlky úplně sundala jednu bočnici, matraci jsem dala zhruba do výšky naši postele a postýlku s naší postelí jsem takto spojila a v noci jsem k ní jen natáhla ruku a nebo se posadila a vzala si ji... Ale chce to mět vedle postele na tu postýlku místo.... A měla jsem i nebesa a prostě jsem je natočila tak aby je měla za hlavičkou a z druhé strany bočnice a takto jsem tam dala i mantynely (kvůli světlu a průvanu...). A co se týče kolotoče, tak jsme ho dostali, ale malou moc nezajímal, spíš pak později, tak kolem 3-4 měsíců jsem jí pořídila větší hrající hrazdičku a s tou se zahrála hodně :qu: :qu: :qu: Když bys chtěla, tak Ti můžu poslat fotky jak to vypadalo, ale mám je jenom z filmu, tak bych je nechala u drahého zítra naskenovat a vložila bych je pak.... :a: :a: :a:

Ahojky maminko, tak to já jsem ještě ani nebyla těhu a když jsem v obchodě viděla jak krásně ty nebesa vypadají, tak jsem si řekla že ty jednou musím mít...Tak jsem těhu a ty nebesa si už v 5měs. koupila... Postýlka už mi stojí 3 měsíce, za 3týdny mám termín. Vypadá to fakt nádherně..ikdyž to stálo hodně penízku, ale co bych pro toho svého broučinka neudělala :-) a mám tam i kolotoč a vypadá to fakticky úžasně... Slyšela jsem že když jsou ty nebesa, tak si je miminko pořád prohlíží a nemusí koukat do stropu, uvidíme jak se to bude maličkému líbit... a kolotoče mám 3, tak je budu proměňovat ať nemá pořád stejné... Vložím do blogu fotečku postýlky ať se koukneš, ju...:-)

já mám koupené nebesa,protože mi svití brzo ráno do ložnice sluníčko.Kolotoč jsem měla při první dceři,ale myslím,že bychom se bez něho obešli,stále jsem ho chodila natahovat a navíc,pro dítě je lepší když se naučí usínat samo...od 3 měsíců si začnou zvykat...a pak jsi otrok...a stále budeš natahovat a natahovat hrací strojek...ale je to jen můj názor.

Já budu mít nebesa i kolotoč.Koltoč mám po synovi a nebesa jsem si ušila za starý voálový záclony-je neutrální a hodí se ke každému povlečení,takže mě to nic nestálo(viz.fotogalerie).Až to bude chtít pinďa servat,tak to sundám. :///:

Ahoj Kačenko, já jsem na kanýrky nikdy nebyla, ale když jsem na netu viděla ta nádherná povlečení sladěná s nebesy, tak si je asi taky koupím. Je to sice na chvilku, ale je to krásné. Aspoň si to mateřství užijem a návštěvy budou čubrnět :!k: A pak to vyměním za ten kolotoč, který stejně miminko zezačátku ani nevidí a nevnímá.

Tak dlouho jsem tvrdila, že je kolotoč zbytečnej, že malé stačilo natáhnout přes postýlku mašli a pověsit na ní hračky... až jsem si předevčírem objednala kolotoč :s: a s nebesama ještě váhám :s:

já mám jen kolotoč. Nebesa jsem nekupovala, sice to vypadá hezky, ale na tu chvilku. Je to každýho názor :)

:) ahoj, já mám kolotoč po mladší dcerce,ale nebesa nemám máme v ložnici šikminu, tak by se mi tam nevlezla, jinak budu mít mimi v koši proutěném.

nebesa sem dostala zadarmo dam to tam hlavne kvuli slunicku a kolotoc taky at si prcek užije vsechno s plnou paradou uvidime jak se to bude snaset

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky