Tak nevim...

31.05.2011

dneska je to 11 dní co jsem to měla dostat a ještě nic. Snažíme se o mimčo už 8 měsíc a minulý měsíc jsem potratila, tak popravdě ani nepočítám s tím, že by se to teď zadařilo. Vím, nejjednoduší je udělat si test, ale bojim se, že tam nebudou //. Nezdá se mi ani že bych měla nějaké příznaky těhu, občas je mi jako bych to měla dostat, pobolívá mě střídavě v pravé a v levé části podpříšku,tak nevim.Manža už do mě hučí ať si ten test udělám, ale bojim se. Až mě překvapuje, jak statečně odolávám :) . Vždycky jsem hned druhý den zpoždění testovala a teď s tim nějak moc nechvátám. Asi chci žít ještě chvíli v naději, že to třeba už konečně vyšlo. No, uvidím, zítra to bude 12 den co jsem to měla dostat, tak snad už mě to konečně přesvědčí si ten testík udělat. omlouvám se, že tady s tím otravuju

To je mi líto, že testík nevyšel vím jaké to je , když se člověk snaží a potom si jde udělat testík a nic. Mám vždycky chuť hned řvát :-( Snažíme s eo momčo už 9 měsíc a také nic. Jinak spoždění je úplně normální, mám to takhle skoro každý měsíc a nemám to vůbec pravidelně. Na vyvolávyčky jsem chodila ze začátku,ale je lepší když si to tělo opravdu udělá tak jak zrovna chce:-) Tak moc držim palečky ať se zadaří, paaa

In reply to by Peťulinka87

Děkuju za tvoje slovíčka. Hrozný na tom všem je, že je nás tu opravdu spoustu co by chtěly miminko a nedaří se a nedaří. Proč to tak je? Já mám takových kamarádek, který si řeknou, že chtěj do třech měsíců mimčo a maj ho, pak si naplánujou, že budou mít za dva roky další a taky se zadaří. Moc jim to přeju, protože je to krásný, akorát mě mrzí, že si toho neváží. Pořád si ztěžujou, že nemůžou nikam jít, že si nemůžou dát alkohol když kojí, že v noci nespí atd atd.
To je právě to, měla jsem to vždycky zhruba tak nějak pravidelně 28 - 30 DC. A teď to takhle začíná zlobit, potvůrka. No, nechám to osudu, snad se tělo samo brzo umoudří.
Jinak tobě přeju taky moc a moc štěstíčka aby se už brzo zadařilo a mohla si nám tady oznámit, že jsi :€O: .
Měj se hezky a opatruj se - pa Alča :a:

tak jsem si teda testík udělala a takhle jasně negativně mi snad ještě nevyšel :€\€: . Kurník, tak ať to aspoň už dostanu ať se můžem snažit dál. Jsem z toho smutná, ale už to beru statečnějc než v prvních měsících snažení, ale dneska mě překvapil manžel, byl z toho docela smutnej. :( . TAk nevim, dvanáctý den zpoždění. Čím to může být? Jediný co mě napadá, že mi to asi rozhodilo je to nevydařený těhu minulý měsíc. No nic, neni to první testík, který nevyšel a určitě ani ne poslední. Dala bych nevim co za radu, která by mi poradila zaručený recept na :cc): . Jinak všem vám moc děkuju za podporu. Mám vás tady všechny moc ráda :a: :a:

to dilema s testíkem (počůrat, nepočůrat) dobře znám, vůbec s tím neotravuješ, je fajn si přečíst, že to má i někdo další jako já !!! Ale čím víc jsem to odkládala a nic mi nepřišlo, tím víc jsem se těšila na těhu a tím mě to víc pakk mrzelo... jsem za - udělat krátký proces... držím palečky Pa

Tak jste mě teda ukecali :s: ,tak já si teda ten testík udělám a zítra dám vědět. Budu jen doufat. Už bysme si to s manželem mocinky přáli.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To si právě taky myslim. Potratila jsem asi ve 3 týdnu, ani jsem nevěděla, že jsem těhotná. Takže si říkám, že tohle může být hlavní příčina zpoždění. Ale i přesto tajně doufám :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka