monitor dechu po 1.roce...

29.05.2011

mám takový krapet blbý dotaz,asi budu za debila,ale co už...malý měl včera rok a přeci jenom se říká,že po roce už nehrozí žádné riziko,že by přestal dýchat,jenže já si jaksi nedovedu představit,že tam ten monitor není...je to taková moje jistota a i tak se občas podívám jestli dýchá,když jsem vzhůru a nespím...i když se nikdy nic nestalo,ani jeden falešný poplach za celý rok..asi je to ovlivněno tím,že se narodil trošku předčasně a po porodu přestal dýchat na moment.....byl chvíli v inkubátoru,naštěstí naprosto zdravý,ale na šestinedělí jsem měla jediná monitor dechu od začátku,dali mi ho s tím,že nedonošené děti ho mají automaticky...holky je tu někdo kdo používá nanynku i po roce,nebo jsem sama tak praštěná a mám chut ji tam nechat prostě pořád?? :s: :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

bohužel, dokonce si vzpomínám, že to tady nedávno psala jedna holčina, a mám takový pocit, že ta holčička měla už přes rok.. je to strašné.. :( raději na to vůbec nemysleme..

sice pozdě ale přeče.. my máme monitor taky furt, a rozhodně si myslím, že dokud nebude druhé, a nebo dokud malá bude spát v postýlce, bude tam s ní i monitor.. ničemu tam přece nevadí :) a já jsem spokojená a klidná :)

holky moc děkuju za všechny komentáře,jsem ráda,že nejsem sama.. :s: u nás teda jak jsem psala zatím,žádný falešný poplach,máme sice jenom jednu desku,ale Adam je celkem veliký a tak at se v postýlce přesouvá kamkoliv,nebo stojí,vždycky se něčím té desky dotýká,takže zatím dobrý...kdyby to houkalo,tak to vyndám taky..do 15 kil nám krapet něco zbývá,tudíž monitor vyhrává :///: :+^*:

My ho budem mít určitě déle, než do roku. Občas se stane, že malá blije a pak by v tom klidně spala a tím, že nespí s náma v obýváku, ale má od miminka svůj pokojíček, tak díky monitoru klidně spím. Ještě mi k tomu pomáhají velmi citlivé chůvičky a su moc ráda, že je mám a jen tak pryč je nedám :-)

ahojky Leuš,já ho používala cca do 15 měsíců,než mi vyskočil po hlavě z postýlky a natrvalo se přestěhoval do naší-tam už ho jako fakt neinstaluju :) jinak moje kamarádka ho u nedonošeného chlapečka používala do dvou let a bez problému :) jen jí občas spustil alarm,protože se malej sesunul k rohu postýlky :) nikde není psáno,e musíš monitor v roce vyhodit,takže,jestli si nejsi jistá,klidně ho dál používej :)

Já jsem našla na internetu, že je to do 15 kg, tak prostě ho do té doby budeme mít. Ale u nás to bude celkem brzo:-) Jinak musím dávat tu "krabičku" na zem, protože bobánek rve tu šňůru a taky poslední dobou víc cestuje, tak se nám to už dvakrát zaplo, protože téměř stál na hlavě v koutě postele a my máme tu desku než jednu, tak už to nepobrala. Pokud tě to uklidňuje, tak to tam prostě nech.

ja ho nemela vubec ani u jednoho z deti, ale mam oba donosene. Pokud ti neblbne a citis se tak jistejsi, tak si ho tam prece nechej! ;)

Já už ho mám vyndaný, protože malý v noci tak cestuje, že by musel být přes celou matraci:) A nesměl by si stoupat a sedat apod.:)

ahoj, malá má 17měsíců, monitor stále máme, teď ale čekáme až nám přijde nová postel se zábranama a tím pádem ho už zrušíme. Ale kdyby ta naše potvůrka neměla tendenci přelézat postýlku, ještě by jsme nekupovali velkou postel a monitor by tam taky ještě nějakou dobu pobyl. Tak 2týdny zpátky nám malá normálně o půlnoci začala zvracet :jawdrop: . Naštěstí jsme ji s chlapem uslyšeli, ale nedokážu si představit, co by bylo, kdyby jsme měli tvrdý spánek, malou by jsme neslyšeli, neměli by jsme monitor dechu a ona se třeba těma zvratkama zalkla :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky