Nejistota ustupuje

27.05.2011

Ahojky, tak dnes příznivé zprávy. Hcg 980 :) a na ultrazvuku v děloze projasnění ;) . V pravo viděl něco prý jako žloutek, ale to ho nezajímalo. Důležité je, že v děloze je projasnění :one: a to nebylo! Dnes ráno jsem lehce krvácela :00: , tak jsem to skoro před tím ultrazvukem vzdala. Konečně jsem doslala Ultrogestan, tak se mnou aspoň něco dělají. Ale musela jsem prý otěhotnět později. To už je pro mně nepodstatné. Důležité je, že mi dali teď najíst a nejedu na sál. Domů, mně po poradě lékařů nepustí. V pondělí znovu krev a ultrazvuk. Je fakt, že všichni co nastoupili včera, tak dnes šli domů, tak jim trochu závidím. Holky moje moc vám děkuji za podporu. Je skvělé, když v tom nejsem sama.

ahoj.Připomíná mi to mou situaci,když jsem po krvácení jela do nemocnice na zákrok při podezření na mimoděložní těhu a za týden jsem jela domů s tím,že jsem normálně těhotná a dneska mám doma skoro ročního chlapečka!Tak držím palce,určitě to bude dobrýýýý :one:

očko držím palce, ať se z projasnění vyklube miminko :-) a očekávám netrpělivě další dobré zprávy!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no já mám štěstí ,že můj gynekolog je jaký je ,bo jsem si jistá ,že jinej by se se mnou nebabral a mazala bych do nemocnice , nemlěa jsem žádné bolesti a v krvi hcg rostlo tak tomu nechal volný průběh a jak jsem dneska koukala tak 10.3 na uz byla vidět malá amniální dutina ,pak 22.3 něco ale nějak se nevědělo co :-) osobně vidím šmouhu a 31.3 mimi 3.99mm :-) a Radim se narodil 14.10 .2010 takže i když na uz nebylo nic vidět já byla přes dva měsíce těhu :-) stačí vyžší sliznice nebo pozdější ovu a je to :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj psala jsem ti v jiné diskuzy. Jak tady píše o nátlaku na operaci tak to znám. Mám za sebou zamlklé těhotenství. A mne též chtěli hnát na sál já jim to nedovolila až do hodnoty hcg 1800. Nevěděli si semnou rady. Pač e vždy ptali chcete jeste počka nebo už? Už to moc nevypada na to že se nám něco ukáže. Krev brali každý den a obden ultrazvuk. Nakonec mne vzali krev nevím co dělali za rozbor ale podle toho rozboru poznali že mne stoupá hcg ale srovnali jete jinou hodnotu která es v případě tehotenství mnění a ta byla ve stavu jako že těhostenství nic. (bílěk bez žloutku) Tenkrát mne ty hodnoty i ukázali. Už je to tak 5-6let zpet.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ať ještě počkaj
vždyť si ve špitále takže jsi pod nonstop kontrolou. Kdyby byla tam já před tím rokem kdy jsem byla těhotná tak mne ti tví doktori asi už dávno operovali. Naštěstí mám rozumnou doktorku která hned každého nežene do nemocnice. já uplně první těhotenství málem nepřežila to jsem ležela hrobníkovvi na lopatě. pak zamkle těhotenství pak chemické těhotenství pak pár těhotenství kdy jsem měla pozitivní testy a do 14ti dnu jsem dostala ms no trvalo to 7let než jsem otěhotněla a donosila v 21tt mne odvezla RZ kvuli hrozícímu potratu ale pak uz dobrý pak jsem zvládla i 32tt svou vadbu :-)
no a malej ted má 2roky a mala se mne narodila ted v srpnu. obě tehotenství provázel nějáký problém. Malá snama laškovala dlouho to jsem ti psala rozdíl 3týdny podle periody bych jí měla rodit začátkem srpna kolem 9 srpna a vykoukla 27 srpna coz byl i výpočet podle ultrazvuku. I když jsem si počítala termín podle početí tak mn eto též vyšo hned na začátek srpna.
Do dnes mne to hlava nebere jak to že se to tak posunulu a hlavně proč.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak ti moc držim palečky ať je to dobré a jdeš domů s mimouškem

Moc moc gratuluju z celého srdíčka :-)
Miminko ti moc přeju :-)
Já doufám, že se nám brzo zadaří a budeme těhulit spolu :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jestli se u nás potvrdí, že :cc): tluče :h: , tak ti pošlu macu a ovu testy, které zůstaly.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No zatím se ještě moc neraduji. I když bych lhala, že nejsem ráda, že jsem nešla na sál. Šťastná budu až uvidím, že broučkovi tluče srdíčko v gestačním váčku. Ale je to teď na dobré cestě. A nakonec ti vypočítali TP podle ms nebo podle toho kolik malá měřila?

jsem tak šťastná s Tebou!!!! Z celého srdíčka Ti to přeju. Já jsem dnes byla na posledním IUI, tak věřím, že IVF už nebudu potřebovat! Zkus ležet, odpočívej a uvidíš, dobře vše dopadne!!!!!!!!!! Jana

In reply to by janda

:s: Tady nic jiného, než ležet nejde. Dokonce mně nepustí ani k automatu. :00: Moc a moc děkuji. A tobě přeji, ať ti to výjde. :k: Mohli by jsme těhulit spolu :c: . Budu na tebe myslet a držet pěsti. Dej pak vědět, jak pokračujete.

In reply to by sisiska

Dík, ale je tam jen projasnění. Gestační váček a prcek ještě ne. Tak se uvidí. Ale pořád lepší, než kdybych ležela na sále. A jak je to s tebou?

Ahojky, sleduji Tvůj ,,příběh,, něco podobného jsem prožívala i já, jen jsem nešpinila a nehospitalizovali mě, ale každé 3dny jsem chodila na HCG a UZ. Teď mám doma již 14měs. :girl: . Na UZ je ,,něco,, vidět až 1000-1500j HCG a i u Tebe se to potvrdilo. Přeji hodně štěstíčka a zdravíčka určitě to bude dobré. Opatrujte se. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky