zuby??? :-o je to možný??? :-o :-)

26.05.2011

ahojky holčičky, :a:

chtěla jsem se zeptat...rostou už vašim miminkům zoubky? :€Ss€: Anetka už si así týden pořád cumlá ručičku....je zase malinko protivnější...pořád by bumbala a slintááááá...ale neuvěřitelně....nemůžou to bejt zuby? mě se zdá,že je hrozně brzo....v úterý jí budou 3. měsíce... :€s€: no 2. jdeme k dr....tak se jí optám,ale chtěla jsem se zeptat i vás....protože jste mě vždycky se vším poradily... :one: tak zatím papááááááá...a děkuju za všechny komentáře... :k: :D :€):

Ahojky, my máme to samý už někdy od 2,5 měsíce (teď nám jsou 3m a 3týdny) a taky jsem pořád hledala zuby. Slintání má teď už střídavou intentzitu, někdy víc, někdy míň. To strkání ručiček do pusiny je asi to, že objevily ručičky a zjistlili, že jsou docela dobrý asi :s: (my už s nima dneska děláme spoustu věcí :-) ) A přesně jak píšeš, když jsem to říkala mamce, že malá slintá jak bernardýn a cpe ruce do pusy, tak mi řekla jestli prej snad už nehledám zub? No tak jsem sklapla a myslela si svoje: a stejně ho tam má :€): Má ho tam stále, ale schovanýho v dásničce, takže si ještě asi počkáme :metal:

:a: ahoj Radu, Denísek taky slintá jak starej slintal a dělá bublinky :s: pořád utíráme zobáček.
sem tam si taky cpe ruce do pusy.klidně je možný, že to zuby jsou, proč by ne.
ale v tomto období,co se teď ty naše dětičky nachází je slintání normálka.
taky jsme měli jít 2.6. do poradny,ale už jí máme za sebou. večer napíšu víc.
pusu Anetce.

Ahojky, my taky slintáme a máme ruce v puse už od toho 3-4 měsíce, brzo nám bude 7 měsíců, dásně tvrdý, ale zuby nikde...

to asi zoubky nebudou :) to mimi tak mají, mají neustálou potřebu něco žužlat a dudlat :) uklidňuje je to :)

má 10 týdnů a slintá jak bernardýn a čím dál více. A jak ztratí :q: nebo ho dám na bříško, tak si narve do pusy málem celou pěstičku a jede :metal: . Ale syn měl 1. zoubek v 7mi a dcera v 9ti měsících, tak to zub nebude, ale až to příjde, tak asi bude chodit v igelitu :€Ss€: :a: Lea+Robinek

In reply to by Hele

:€Ss€: tak to jsi mě pobavila.... :€): :€): :€): no jooo...asi to slintání je normální.... :qu: já se totiž bojím....teprve nedávno se z ní stalo hodné miminko a už zase tohle.... 8) tak jsem začínala plašit,že už zase bude řev.... :s: trápily nás strašně moc prdíky....ale to už je o.k... :one:

Ahoj Radko,
no u nás je to se slintáním podobný a ručičku si občas taky strčí do pusy a cumlá :) Nám je 9 týdnů, tak si myslím, že máme na zuby ještě čas. Sice mě to taky napadlo, ale myslím, že až TO přijde, tak to poznám. Leontinka totiž brečí celý dny, když jí něco bolí, bolelo jí bříško 7 týdnů a to bylo hrozný :§) Ale zpátky k těm zubům - moje sousedka má chlapečka, kterýmu vyrostly zoubky ve 3 měsících, takže to možný je ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka