Tak a jsem v nemocnici

25.05.2011

Dnešní kontrola u :*8*: zas byla na nic. :*8*: Na ultrazvuku v děloze nenašla nic. Na levé straně něco bylo, vysvětlila, že to může být i ve vejcovodu, ale ten na ultrazvuku neuvidí. Z moče těhu test byl druhý prožek stále světlejší. Tak vzala krev a že zas mám zavolat. Ve 12 hodin jsem volala a hcg bylo 473, minulý týden 95. Takže jsem jela zase zpátky k :*8*:i s věcmi na příjem. :-/) napsala papíry s tím, že je to mimoděložní a mám jít na laparoskopii. Jenže v nemocnici mají lepší ultrazvuk a tam :-/) nic neviděla co by naznačovalo mimoděl. těhu. Takže čekají na zítřek a hodnoty hcg, které výjdou. A podle toho se uvidí. Jenže od rána špiním se světlou krví.A v 6 týdnu by už na ultrazvuku bylo něco vidět. :( Takže to bude asi ta horší varianta. Celý den jsem koukala do zdí a bylo mi na nic. Ještě že došel syn večer a přivezl noťas. Holky měli jste některá podobný problém a jak jste pak dopadly?

Ahojda Fiono, já měla u mimoděložního 5+6tt hCG 66. Bylo to prvním IVF, myslela jsem, že jsem dostala normálně MS, test vyšel taky negativně, tak jsem to neřešila. Krválela jsem ale čtrnáct dní v kuse, byla na kontrole, tam nic nenašli a pak jsem si udělala test (to jsem byla právě 5+6tt) a byl pozitivní. Tehdy se přišlo na to, že jsem těhule. Naštěstí si tělo poradilo samo a já nemusela na žádný zákrok.
http://www.mojetehotenstvi.cz/sok-7

In reply to by Naděnka

To je mi líto. Tady se zatím nic neděje. Snídani jsem ráno nedostala čekali na výsledky.A před chvíli mi sestra tu snídani dala. Zeptala jsem se na výsledky, řekla, že byly docela dobré. Ale, že se nemám radovat, že se uvidí zítra. Prý mi hcg nebrali :00: .Což nechápu, jasně jsem slyšela, že hcg zít a ultrazvuk na dnes. Ale stejně jsem tak trochu ráda, protože nejsem na operačním sále. Až půjdu na ultrazvuk tak se zeptám :*8*:

Ahojky. Zazila jsem neco podobneho, nic mene u me to nedopadlo dobre. O tom ale psat nechci. Tak to totiz nemusi byt vzdycky, mam kamaradku, ktere taky rikali, ze je to mimodelozni a nakonec na ni mimisek, (ta mala bublinka), z ultrazvuku vykoukl. Proste si dal jen na cas. A tvuj mimisek je treba taky pekne zlobidlo a dava si jen na cas. :-) Drz se. Budu na tebe myslet. Zkus se poradne vyspat a myslet na neco hezkeho. :-)
Jana

In reply to by fiona

Hcg si nepamatuji. V unoru jsem zjistila, ze jsem tehotna, jenze tehotensky test po tydnu kdy carecka silila, zacala zase pomaloucku svetlat. Nakonec jsem zacala spinit a jela do nemocnice. Mela jsem byt 5+neco. V nemocnici dr. rikal, ze si me musi nechat na pozorovani, na utz nic nebylo, jen zvysena sliznice, ale za delohou se zacinala hromadit jakasi tekutina a to se mu nelibilo. Za dva dny, kdy jsem v nemocnici jen tak lezela a nic se nedelo, jsem zacela silne krvacet a mela jsem krece v brichu, vecer mi udelali utz a tekutina byla uz v cele dutine brisni. Takze se okamzite chystal operacni sal na akutni laparoskopii. Tehotenstvi bylo mimodelozni. Pri operaci mi vzali pravy vejcovod. Dr. rikal, ze to byl duvod, proc mi z niceho nic zacali blednout tehu testy. Vajicko se usadilo ve vejcovodu, tam rostlo, pak uz nemelo kde, takze se prestalo vyvyjet -proto to blednuti testu- nakonec vajecnik praskl a v dutina brisni se zacala rychle plnit krvi.
Doufam, ze jsem te moc nepolekala. Doopravdy to tak nemusi byt.

In reply to by fiona

Nic si nevycitej. Mne dr. rikal, ze az priste zjistim, ze jsem tehotna, nemam na nic cekat a hned jit k dr. I druhy vejcovod (ten, co mi jeste zbyl) mam udajne hodne dlouhy a je zde zase velke riziko, ze to bude mimodelozni. Kdybych byla prisla i pred tim driv, mohli by mi vejcovod zachranit. Je dobre, ze jsi pod kontrolou.

to je mi lito ze mas takove trapeni,nadeje umira posledni,moc drzim palecky at mimis jeste vykoukne,nadeje umira posledni,a ze spineni si hlavu nelamej ja spinila skoro do 15t
moc na tebe myslim :k: :a:

In reply to by martina2105

To špinění mi ani tak nevadí jako to, že tam není ani ten váček. Nejvíc mám strach z laparoskopie. Nejlepší z těch horších variant by bylo, kdybych začala hodně krváce a hcg kleslo pod 5. Pak bych to brala jako :spid: a nemusela podstoupit žádné čištění. Mám strach z narkozy, hlavně protože mívám občas tlak na hrudi a buší mi rachle srdce a pak přestává. Na ekg nic není. Ale mamka měla 30 hodinovej infarkt a taky tam nic neměla, dokonce ten tlak byl taky normální. Ještže jí převezli na vyšetření přes cévy a zjistili to. Má bolest na hrudi je, ale nepravidelná. Takže to bude něco jiného.Nejlepší variantou by bylo, kdyby se tam zítra brouček ukázal a ještě nám zamával :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji Terezko, já tam nemám ani ten váček :( . Což je na nic. Jak se mají drobečkové? Nežárlí malej?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: To jako, že jsi je ještě neumlátila ponožkou :s: ? Pohlaď broučky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No potěš......, tak to se ti nedivím. Možna jí chtěl naznačit, že už má začít stavět barák a stěhovat se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky