strach

03.04.2008

Dobré ránko maminky a mimísci.
Včera jsem byla ny kontrole.Moc mě nepotěšily.Byla tam místo mé doktorky jiná.Paní primářka.Byla velice hodná.Cítím málo pohyby a moc mi tvrdne bříško.Tak mě vyšetřila,že jsem myslela,že z kozy neslezu.Zjistila,že Loty je malá a já mám moc plodové vody a unyvenou a vytahanou dělohu.musím zapisovat každé tvrdnutí břicha a každý pohyb.za týden jdu na kontrolu znova.musím ji budit,aby se pohla.Snad je jen pohodlná a malinká.tak se bojím.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Všechno bude dobré. Kdyby se to paní primářce nezdálo víc, tak by tě poslala do nemocnice hned, to se neboj!!!!!!!!!!!!!!!

A jak malá je??? Mě v nemocnici taky řekli, že malá je tak o týden až 14 dní menší než by měla být, ale to je prý ještě v naprostém pořádku! Když je to o 3-5 týdnů menší, tak už to stojí za pozorování, ale taky to ještě nemusí nic znamenat! To mi bylo řečeno v nemocnici. Já už malou mám doma, byla opravdu trošku menší, ale je v naprostém pořádku :qu: Takže se raději nestrachu a užívej pohodové těhotenství :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já také ne.kluci byly hodně aktivní a já o nich stále věděla.je sice třetí,ale vytoužená holka.magnézko mám 8 tablet denně.já na ni takvčera hleděla jako vemínko.musím za týden na kontrolní ultrazvuk.tak uvidíme.Děkuji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka