Je někdo Z Frýdku -Místku

25.05.2011

Ahoj těhulky:-)) je někdo z okolí F-M ráda bych s někym prožívala radosti i starosti s miminkem :-))

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsem z Třince a mimi čekáme v prosinci.Mám doma 4 a 2 letou dceru a ted se uvidí, kdo nám přibude. Bude sranda.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

my máme termín 13.12 tak uvidím, obě holky jsem přenášela. Doufám, že to nebude na svátky. Ale hlavně ať je mimi zdravé.

byla jsem z frýdku, ale přivdala jsem se do Třince :a: mám doma 3 a čtvrt letou holčičku a rok a půl starého chlapečka :heart: :h: :h: :h: :h:

In reply to by petra.nn

juj tak to ani nevím, to víš, někdo chce mít hned po sobě, někdo chce po prvním do práce :s: my jsme je chtěli mít do roka, ale bohužel se nedařilo, tak jsou přesně o rok a třičtvrtě a jeden den :!k: a neměnila bych, je fakt, že mám děti opravdu moc živé, oba začli chodit koncem 9tého měsíce, opice hadry proti nim, ale hlavně že jsou zraví. Víš, člověk si zvykne na všechno a nic jiného než zvládat to mu stejně nezbývá :C]]: no ted jen snad doufat, že si spolu budou rozumět... ted se sice pořád hádají o hračky, Viktorka si hraje, malý záškodník příjde, všecko ji zničí, co má jeden, musí mít i druhý :!k: ale s tím se dalo počítat :metal:

In reply to by petra.nn

zatím jsem ta nejšťastnější máma pod sluncem, šla bych do toho znovu a znovu i kdybych věděla, jaký to bude záhul :///: mám dva bratry, s jedním jsme do roka a s druhým jsem o 18 let a myslím si, že bylo výhodou být s tím o rok mladším tak těsně za sebou... fakt jsme měli jeden druhého pro sebe a prostě jsme byla dvojka...

In reply to by coopis

To je supr, každopádně děti jsou radost, já se sestrou o 3 r také supr, ale až v dospělostí takéjsme se docela mydlily, ale teď jsem moc ráda, že ji mám, je to můj nej přítel:-))

ahooj, ja jsem taky poblíž FM nebo i Frydlantu. Doma mame 2 a pul roku stareho Vojtíška a malou Amálku 9 měsíců :o)

In reply to by petra.nn

:o) docela v pohode, děti jsou sice docela živé, ale jde to. Někdy je to pořadny záběr ale člověk se starat musí ikdyž už nemá síly :o) Je fakt že malou si užívám jinak jako maleho jelikož byl první a bylo na něho více času, ale i tak je to fajn. Těším se až budou větší a budou si spolu hrat. Jsou to zlatíčka. 3 bych ale ted už nechtěla to si nechám až budou děti odrostlé at si to užiju pořadně zase .o) Ted toužím po spánku a už se těším až bue malá spát hezky celou noc.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

my jsme 3 sestry 35,32, a 21 a rozumíme si všechny s tou co jsme o 3 roky,ale víc:-)) Já vím, že bych děti tak brzy po sobě asi nezvládla a proto to obdivuji:-))

Já teda to mám blíž k Frýdlantu,ale ve Frýdku taky bývám často.Nejsem už sice těhotná,mám skoro tříletého kluka a dvě holky ( 18 a 16),ale radosti i starosti klidně můžu sdílet taky.

In reply to by r.poled

tak to máš také pěkný věkový rozdíl, jak si to teď užíváš??? to musí být asi pro všechny miláček co???? Je to rozdíl, jako u holek??? Já se docela těším dceru jsem měla ve 21 to jsem byla ještě dost neskušená, tak si to teď doufám vychutnam:-))

In reply to by petra.nn

Užívám si to celkem dost,rozdíl je pro mě pořádný.Holky byly proti tomu,co teď zažívám s Vojtou úplní andílci.Navíc si spolu taky pěkně vyhrály,tak to bylo v něčem jednodušší.Taky mi bylo o dost míň,teď budu mít letos čtyřicet,takže ta energie taky někdy chybí.Ale jinak bych neměnila vůbec nic,možná bych se pro mimčo rozhodla o nějakých pět let dřív,ale holky odejdou,tak bude aspoň někdo,kdo nám to bude zpestřovat.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to máš za chvíli, obdivuji maminky, které mají děti tak brzy po sobě, já bych to určitě nedala, tak a´t vše dobře dopadne:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to už není tak velký rozdil, prostě to obdivuji, já měla dceru dost hyperaktivní a byla jsem ráda, že jsem to vůbec zvládla, navíc jsem byla mladá maminka, ale dcera mě na dlouhou dobu vyléčila mit další děti :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dcera se sklidnila ve školce a pak už byla pohoda, ale do jejich 4 jsem měla co dělat:-)) teď mi to vynahrazuje .... a já ani nemohu uvěřit jaká byla...

já nejsem přímo z F-M ale z Frýdlantu nad Ostravicí, takže celkem kousek. Jen teda jsem již v pokročilejším stádiu těhu než ty. :-) Čekáte první miminko?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka