Jak jste se vyspali?

03.04.2008

Ahojky holky tak jak jste se vyspali??? Já už jsem vzhůru asi dvě hodiny, teď zrovna sedím v pardubické univerzitě a čekám na mazlíka až mu skončí hodina a půjdeme konečně na ty nákupy... Jinak u nás je teda pěkně hnusný počasí... stále jen prší a prší.....

Ahojky tak my jsme se vyspali skvele,ale akorat nam nejak neslo vecer usnout.No tady je zatim jenom zatazeno tak snad nebude prset.

my jsme se vyspinkali málo. Vstávám hrozně brzo a fojíždím za prací přes 60km (naštěstí jen dočasně) Jinak u nás je počasí taky šílené :n: :n: :n: Tak příjemný den.

In reply to by trisham

Tak uvidíš! Ale ty už jsi 32tt??? Tak už by jsi to tam vydržela, podívej já, taky jsem to musela vydržet :§) Včera jsem byla v nemocnici, mám zánět prsu! Zrovna mě vyšetřovala Mudr. Kokrdová, ta ti má pamatováka, pamatovala si i jak se jmenuju a jak jsme rodily......... koukala jsme jak blázen :spid: A co jdete kupovat??, Hadříky??? :jawdrop:

In reply to by Kačula

Hadříky už máme snad všechny.... jdeme pro autosedačku, kojící polštář, vaničku, lehátko do vaničky a různý serepetičky o se mi budou líbit určitě je budeme nutně potřebovat :s: No v pondělí začínáme 33 tt tak bych to tam zvládla, já už s tím i tak nějak počítám, že když ne teď tak příště co mi vyndají ten steh, tak že si mě tam určo nechají.... :§) Kokrdová je dobrá, byla bych ráda, kdyby mě rodila.... :one: A bolí tě ten zánět? To s tím si nemůžeš kojit co? :O

In reply to by trisham

Ten zánět bolí a hlavně když kojíš, ale nejhorší je ta teplota, od které mě bolí hlava a celé tělo!!! :§) No když si tě tam nechají, tak si zase přečteš 10 kníižek, protože až se malá narodí, tak na to nebude čas. Vídím to doma, jsem v jednom kole lítám od Míši k Barče a od Barči k Míše a mezi tím se zastavuji u manžela :\x: :!k: :\x: Tak dobře nakupte a zatím ahoj, jdu si lehout! :'zz): :'zz):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka