Nechce mi jist obedy - rok a 8m

20.05.2011

Ahojte holky, nevim co s nasi malou vazi 10 kg, nevypada, ze by ji neco chybelu,ale uz tak tyden mi uplne odmita obedy. Tak to vecer alespon dohanime parkama, testovinama nebo sunkou. Je to hruza za den ji staci 2x mleko po 210ml, 300-400 ml caje, piskotnik, banan, testoviny nebo parek nebo pul rohliku s marmeladou, nic jineho nechce. Vzdycky mi jedla polivku,pak sklenicku, nebo jen sklenicku, nebo jen polevku nebo me jidlo.A ted proste obedy jist nebude....:-( Co s tim, co davate detem na obed, date jim treba palacinky nebo knedliky s merunkama..., nebo dodrzujete kazdy den maso a jednou tydne vajicko???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,sice neporadím,ale určitě nejsi sama.Mé dcerce je 11 měsíců a bojujeme s naprosto každým jídlem,s každým soustem...nejraději by furt sunar..nechce jogurty,tvaroháčky,rohlík s něčím,chleba s něčím..nechce vařené,pouze kupované hamánky..nechce ovoce,přesnídavky,kaše,krupice,NIC!!Jsem někdy totálně neštastná,prostě nevím jak jí mám donutit k jídlu..jasně,vždy do ní něco dostanu,ale jsou to boje.Cokoliv nového jí nabídnu,odmítne.Přibírá normálně,naštěstí,ale stejně se bojím,že ji budou chybět nějáké živiny..přece se v roce nemže ládovat pouze sunarem...ach jo....nějak to zvládněte!

Ahoj, mám 20 měsíčního a taky mi nejí obědy už asi 14 dní :( Ráno zpucne chleba se sýrem nebo marmeládou, k svačině jogurt nebo ovoce, oběd nechce, jde spát s kakaem. Po spaní oběd opět nechce, tak dostane piškot s přesnídávkou, rozhryže kus jabka, večer udlábne s tátou pár soust od jeho večeře a jde spát zase s kakaem. Má 11 kg a přitom to byl velkej jedlík a jedl úplně vše.

My máme maso prakticky 7x v týdnu, protože někdy ho nejí...Jinak s tím jídlem jsme na tom hodně podobně. Taky nejí. Někdy sní do 4 hodin jen 3 kousance do chleba, 5 do jablka a pak sní jogurt a jí až večeři, kdy jí dám většinou normálně to, co měla k obědu, aby měla aspoŇ NĚJAKÉ JÍDLO. Takže u nás teď máme oběd až večer. Je to děs! Ale nenadělám nic...I kdybych malé dala palačinky k obědu, tak mi je většinou nezblajzne - to až k té večeři. K obědu si někdy vezme pár lžiček oběda nebo taky nic, pak si dá svačinu a pak tu večeři. Nechápu, z čeho roste :€\€:

Ahoj, tak mé malé je 19 měs. a jí téměř vše. Skleničky už minimálně, koupím občas tu mističku pro mrňata a ta jí jede,ale jinak to co máme my. Občas taky nejí nic, ale nějak to neřeším, váží asi 11kilo.Palačinky jí taky chutnají, knedlíky jí nejedou, jen svíčková hutná.Vajíčko kv§ůli alergii nedávám a maso mívá skoro denně.

a má taky 10kilo,teď ve vedrech nechce spíše teplé,jinak by jedl stále :///: Jelikož jsem omezila kořeněná jídla+sůl a mastné,jí vlastně dá se říct vše co my ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To ona sama od sebe ne, to ja jsem Dr. postrasila, ze mala muze mit nedostatek zeleza, kterym jako miminko trpela a proto se ji muze ten jeden nehet u nohy tak divne kroutit (mame s nim problem), tak Dr. nelenila a zkontrolovala, protoze nedostatek zeleza a nechutenstvi spolu souvisi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka