prosím o radu s koupanim...kdy?

19.05.2011

Dobre rano maminkam i cekatelkam :-) Chtela bych poprosit o radu s koupanim. malemu jsou dva a pul tydne a koupani se mu zrovna moc nelibi. Porad jsme nenasli nejlepsi chvili kdy koupat. Kdyz ho nakrmim tak ho koupat nechci aby neblinkal a kdyz ho nakrmim tak vetsinou usne a kdyz se vzbudi tak uz ma zase hlad a breci o to vic pri koupani. tak nevim jestli ho mam budit treba hodinu po krmeni...on papa docela casto, je to desnej jedlik...moc dekuji za vase typi a rady. preji krasny letni den :€s€:

Jasně taky se snažíme koupat kolem sedmi. I v porodnici nnám řekli, at zbytečně si mimčo nezvykne nějak brzy. Později třeba někde budeme, pak přetáhnem hodinku a miminko je mrzuté. a co se týče toho že se mu to nelíbí, Tak říkali, že ze začátku se to miminkam moc nelíbí, ale jak si na to zvyknou tak koupání miluji. Tomu našemu smraďoškovi se to snad líbilo už při prvním koupání protože držel jak pes :-). Já osobně koupu jak se probudí hladového sice to je potom z kraválem jak ho vytáhnu z vody, ale jak si psala aby třeba neblinkal a pak ho teprve krmím a je spokojený

Ahojky no my koupeme tak v 7 - 7:30 ze začátku jsem ho budila tak tu hodinku před no aby byl klidnější ......... jinak mi taky plakal . někdy jsem mu dala cucnout i úpůl hod před . a teda jak jsem ho dala do vody tak klid ale co miluje tak ze začátku jsem ho koupala ve vaničce ale měla jsem i kýbl ale spíš na vypuštění vody no a pak jsem to zkusila v kýbliku a to je uplně super jako uplně tam hopká to se vždycky nasměju připadá si jak v bříšku i jak tam je schoulený ale ze začátku hrůza než jsem přišla na to jak se v tom koupe no teď nam budou 3 měsíce a už si tam jakoby hačá a jen mu držim ručičku no a už i nepláče a to třeba nejí ty 4 hod před ale když ho pak vyndám tak brečí no lepší je tu hod předem :-) to zkus :-) hodně štěstí:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka