Nejistota pokračuje

18.05.2011

Jak jsem slíbila, že se dnes po kontrole u :*8*: ozvu....No tak :*8*: na ultrazvuku neviděla vůbec nic a to opravdu pečlivě pátrala. Vzala pro jistotu krev, protože testy i výsledek ze čtvrtku hcg 6,6U/l jsem vzala sebou ukázat. Po 12 hod. jsem volala a výsledek je hcg 95 U/l. Mám přijít znovu za týden, jestli se tam něco objeví a nebo bude mimoděložní. ..Kdybych začala zase špinit nebo krvácet mám přijít hned nebo do nemocnice. Ale i přesto jsem byla příjemně překvapená z paní :*8*: , taková mladá a tak pečlivá a opravdu lidská...Doktor Zdráhal už ordinuje jen v Olomouci. A :*8*: Tempír tam dnes zrovna nebyl. Takže nejistota pokračuje, doufám, že budou příště lepší zprávy. Holky všem přeji rychle, ať hlásíte dálnice na testech. A těhulkám klidné těhulkování. Maminkám zdravé dětičky.

In reply to by Monina

Ahoj, tak ležím v nemocnici. Ráno u :*8*: na ultrazvuku v děloze zas nic neviděla. Jen na levé straně něco. Tak mi zas vzala krev a hcg je 473,což j prý málo. Ve 12 jsem jela pro žádánku do špitálu a s věcma byla v jednu na příjmu s tím, že mám jít na opraci. Jenže v nemocnici je lepší ultrazvuk a ten neviděl nic ani v děloze a ani na levé straně. Takže jsem na pokoji a čekám až zítra vezmou krev a jaká bude hladina hcg. A podle toho se uvidí. Ale špiním. Tak to vypadá na mimoděložní. Protože v 6 týdnu už by něco vidět bylo :( .Jak je tobě, co :*8*: ?

In reply to by fiona

Ahoj,předem ti musím říct,že mimoděložní to být nemusí,může se jednat o zamlklé těhu,které vylučuje HCG,to jsem měla naposledy a skončila jsem pouze na revizi,což je lepší než laparoskopie.
Já jsem dostala tablety,nešpiním,ale nic neviděla.Krev mi nebrali,prý to zatím nemá smysl.Sliznice je narostlá,za 14dní kontrola a ta rozhodne.
Monina

Tak dnes mám jít k :*8*: . A já zas po návštěvě toalety, mám na toaleťáku světlou krev. :( . Myslím, že to nedopadne dobře. Prsa bolí a v podbříšku divný tlak. Modlím se, ať je vše ok.

Ahoj,tak mám testík slabě pozitivní do :spid: zbývají 4 dny.Klepu se radostí i hrůzou. A co ty,jak ti je?
Monina

In reply to by fiona

Díky,uvidíme. Mě je opět blbě,jako vždycky,ale to vůbec neznamená,že to dobře dopadne. I když jsem zvracela,stejně jsem potratila :€\€: Těhu už jsem po páté,ale děti mám pouze dvě. Tobě také držím palečky,snad se dočkáme :°O°:
Monina

In reply to by fiona

Dobré ranko,no když mi vyjde v neděli test,tak v pondělí nebo v úterý pro léky.Petr mi včera koupil GS Mamavit tak už zobu :j) .Jinak mě strašně bolí břicho,zatím nekrvácím.Mám fakt strach,jelikož jsem dva měsíce krvácela po 14 dnech,tak snad sliznice narostla do dostatečné výšky.
Monina

Hodnota HCG vypadá nadějně,snad už budeš mít klid a všichi lékaři tě zahrnou pouze pozitivními zprávami.
Monina

In reply to by Monina

DíkyMoni, snad to tak bude. Jen je divnné, že neviděla ani ten černý flek. A to krvácení nebylo slabé. Moc bychom si malé přáli a po roce snažení, by to byla opravdu radostná zpráva.

In reply to by fiona

Ahoj,no to mi povídej.Chtěli bychom sourozence pro Petříka,ale do 10 měsících jsme o to opět prišli.Znovu se snažíme první měsíc,už se začínám testit.Ne že by mně to moc bavilo,ale musím zjistit těhu co nejdříve,abych mohla brát léky.Do :spid: mám 6 dní,test z dneška je negativní. Kdy ti vyšel pozitivní?
Monina

In reply to by Monina

Takový stín mi vyšel 11.5. a poslední :spid: jsem měla 15.4.. Jenže od 10 jsem 3 dny špinila a v sobotu celý den krvácela.Tak jsem myslela, že mám další :spid: za sebou. 12 na krvi jen hcg 6,6U/l. A včera 95U/l. A včera na testu hcg 25 světlý druhý proužek. A digitální byl minulý týden negativní a v úterý jsem tam měla 1 až 2 týdny. Moc ti budu držet pěsti, ať ti to výjde.

In reply to by Monina

No právě, my se taky tento měsíc moc nesnažili. Ovu testy jsem měla pozit. tak :*O*: den před a v den ovu. Pak nic. A teď to vypadá, že jsem oplodněná v den mých narozenin. nebo ještě později. :00:

In reply to by Monina

Jo a z testu si taky moc nedělej. Holky tady psaly, že se některým neukázaly a měly to potvrzené od doktora. Já si včera i dnes dělala 20hcg a ten druhý proužek není stejný jako ten první. A přitom včera na krví jsem měla hcg 95. Tak je možné, že se čárka objeví ještě až po termínu :spid: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka