Prosíím o radu!!

02.04.2008

Holky kojim..a dostala jsem feniklový caj pro prcka na prdiky ale nechci mu ho davat dokud opravdu jen kojim..tak se chci zeptat jestli mu pomuze kdyz ho budu pit ja..jako ze by to mel v mlece..Nevite???

ahoj berunko, ja zatim taky kojim a cajik mu davam z flasky.. koupila jsem takovou s kulatym dudlikem od MAM, pry jim to pripomina bradavku.. no nevim nevim :s: kazdopadne ho pije z lahve a s prisatim z prsa problem nema:)

Ahoj Kikatko,já jsem pila,co jsem mohla,ale moc to nezabíralo.Taky jsem malýho nechtěla učit na flašku,když jsem kojila,ale Dr.řekla,ať mu dávám čaj injekční stříkačkou(samozřejmě bez jehly :s: )rovnou do pusinky.Pak začal kakat a prdět a byl klídek. :///:

Dekuju holky...tehle cajik je pro mimisky od ukonceneho druheho mesice a to mu je...Tak zkusim to pit a uvidime..kdyz to nepomuze dam mu ho po lzickach.. Jo a jeste mam cajik na dobry spanek tak ho budu pit taky ja :)

Ahojky já jsem ho pila a myslím, že to aspoň částečně pomohlo, ale někdo ho dává přímo mimískovi buď po lžičkách nebo z flašky jsou prý takové, co se dají dávat snad už od 2 týdnů

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka