dovolená

18.05.2011

Ahoj holky...jsem tu poprvé a potřebuji si poradit!
Poslední MS jsem 13.4 a v pondělní mi vyšel pozitivní testík :one: Snažili jsme se rok a něco. K doktorce jdu už zítra...Na začátku června máme letět na 14 dní dovolenou. Myslíte že je to vhodné? Máte někdo zkušenost! Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

v 7tt v Turecku, mě teda bylo strašně blbě od žaludku, ale to s tím vůbec nesouviselo, to by mi bylo i doma, jinak bylo vše v pořádku... no a letos v půlce června jedeme na dovču do Chorvatska - první s naším malým a před chvíli mi vyšel jasně pozitivní test... noooo... strašně doufám, že mi nebude tak blbě jako posledně, neumím si představit, že bychom nejeli :-(

In reply to by barbusacek

No dnes jdu k doktorce...mám nervy co mi řekne!
taky chci hrozně moc jet! zatím žádné nevolnosti a příznaky nepociťuju....kdyby to tak zůstalo, tak by to bylo ok!
Mám plnu hlavu toho na co se mám doktorky zeptat...ale až tam budu tam tak si určitě na nic nevzpomenu!
Největší obavu mám z toho že se na dovči něco přihodí...a jak se tam někde budem domlouvat v nemocnici!!!
Angličtina mizerná :( A navíc ani na Mallorce se prej moc anglicky domluvit nedá!
Taky bysme měli vyrazit v půlce června...tak nám teda oběma přeju ať si to krásně užijeme :)))))))

In reply to by Petra26

vyspělá, tam bych se toho opravdu nebála.. já půjdu k dr. až někdy za 14 dní, si říkám, že alespoň něco uvidí a právě taky se ujistit, jestli tam není hematom nebo něco divného, jsem po císaři před 15ti měsíci, takže abych věděla než pojedu na tu dovolenou... já jsem akorát nafouklá, ale posledně to taky takhle bylo a pak jsem zvracela a zvracela, tak doufám, že to bude fakt jiný

In reply to by barbusacek

No já jsem poprvé těhotná...už jsme se dlouho snažili! Dokonce už jsme navštívili CAR...všechny testy ok...a dohodli jsme se že po dovolené začneme s časování a tak! No a jak na potvoru měsíc před tím to výjde. Samozřejmně jsem ráda...ale jsem z toho všeho tak trochu vykulená :)
Tak budu ráda za každou užitečnou radu a informaci! Potom dám vědět jak jsem dopadla!
Přeju ti ať ti není špatně!!!

In reply to by Petra26

vědět jak jsi dopadla určitě, budu na tebe myslet :-) to je jasné, když se tak dlouho o miminko snažíte, že máš obavy, aby nějak ta cesta neublížila, ale já si fakt myslím, že když bude vše ok, tak že by neměl být nějaký problém... já se snažím si to nepřipouštět, pamatuju si, jak jsem se stresovala při prvním těhu a tentokrát bych fakt chtěla být tak nějak víc v klidu (už to vidím, nastoupí hormony a bude...), akorát je pravda, že není tolik času na to myslet, když kolem tebe pobíhá prcek a vyžaduje neustálou pozornost :-)

In reply to by barbusacek

Tak zrovna jsem přišla...těhotenství potvrzeno! Ale je brzo ještě cca 4-5 týden...ale je vše prý na nejlepší cestě!
No a zrovna to tak blbě vychází že v tom termínu kdyby jsme měli být na dovolené...bych měla jít na všechny odběry a testy. Dneska mi dostala jen vitamíny...a s dovolenou se prý musím rozhodnout sama!
No a co teď?
Řekla jsem jí že to ještě proberem doma, a pokud se rozhodnu jet tak mám ještě před odjezdem příjít jednou pro kontrolu - toť vše!
Naštěstí by nám propadly jenom letenky a hotel se zdá stornovat i dva dny předem! Mám ještě počkat!

Ahoj já jsem letěla v 7 týdnu a dokonce do tuniska. Těhu testy vyšli negativně a u mě bylo zpoždění celkem normální klidně i měsíc. Nevěděla že jsem těhotná. a ted mám ročního zdravého chlapečka.

In reply to by Aimy

Moc díky za názory! Myslím že kdybych to nevěděla...tak by to bylo taky v klidu!
No už jsem našla tu starší diskuzi a asi vyrazíme!!! Ať mě to pak nemrzí a přece jen budu tam odpočívat a válet se víc jako doma!
Vše zítra uvidí co na to paní doktorová!

neco podobneho se tu probiralo prdevcirem.
Pokud to neni do zemi jako Egypt, Maroko a podobne, tak bych se nebala, ja otehotnela v kvetnu a letela na svatebku koncem cervence na kanarske ostrovy. Vsechno probehlo v poradku. Pokud nemas zadne zdravotni problemy, tak let letadlem neni nebezpecny.
:a:

In reply to by Petra26

no vidis, ja jsem zjistila ze jsem tehotna u obou tehotenstvi pri vzletu letadla, protoze jsem mela divny pocit v brise :s:
Mne na litani nebylo nic negativniho receno, u prvniho tehotenstvi se dr. sklebila jen kvuli memu jezdeni autem.
Preptej se na to tveho gynekologa, ten ti to ujasni nejlip podle tveho zdravotniho stavu. :one:

Ahoj, problém to asi nebude, jen aby ti nebylo špatně. Já jsem byla v prvním trimestru na Jadranu na plavbě a celý jsem to problila :(

In reply to by Anita

No plavbu bych asi problila i bez to aniž bych byla těhotná :)
No uvidím co na to řekne doktorka...a taky jak se budu cítit...naštěstí ještě čas a můžem se rozhodnout i týden předem jestli vyrazi nebo ne! Hrozně bych chtěla ale taky mám strach! To je prekérka!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka