Váhové přírůstky

09.05.2011

Ahoj holky, jak jste na tom s váhou? Kolik jste už přibraly?

ahojky no tak ja u čtcrtého těhu a jsem 19+6tt mam nahoře 3kila a 101cm přes pupík pa :a:

Ahojky, no, tak se děsím, když to tady čtu, protože já mám už 4 kg nahoře... a přes bříško 84 cm, kolik jsem měla předtímnevím, protože jsem se kdyžtak měřila v nejužší části a to jsem měla 63cm. Každý mi sice říká, že krom prsou a pomalu zakulacujícího bříška není nic vidět,ale když vidím ty vaše 1kg, 2kg... či že jste dokonce zhubly, hmmm... :00: Je fakt, že jsem měla do poslední kontroly klid, neb jsem měla hematom a nízko placentu, takže sjem se max. procházela a přestala jsem sportovat, ale i tak... no, snad nenaberu moc!!! :#o: Tak se opatruj! A ty jsi vlastně přibrala kolik? :k:

Ahoj holky,
já jsem 16+4 zatím mám rovný 1kilčo.Termín máme poněkud rozšířený první 11.10. a druhý 26.10. :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem teda překvapená, že se v dnešní době ještě něco dělá podle pohybů.. :) Vždyť ani nemusíš vědět, že to, co cítíš, u žjsou pohyby.. To je podle mě strašně zkreslující ne? Já myslela, že teď už se to dělá jen podle MS a pak podle toho uz v 1. trimestru. Ten je údajně nejpřesnější.

18+6tt a +2,5kg, teď už to mám pocit poletí nahoru
to jsou ty moje noční melouny, jahody a hrozno, teď bych se toho užrala :pig:
Lištička Kačka + Matýsek

ahoj, já jsem ještě nepřibrala ani deko a vlastně mám o 6 kg míň než před těhu..tak snad už se trošku zakulatím :)

Ahoj, tak já mám tak 1,5 kg a to tak od 2.měsíce, celkem jsem se bála, že nepřibírám, ale jsem taky špekounek, tak si to mimi asi bere jinde... A vy jste na tom s přírůstkem obdobně, takže jsem v klídku :C/): My máme termín 29.10. nebo 25.10.

In reply to by Opinka

Ahojky, omlouvám se, že vám do toho vstupuji, jen jsem chtěla napsat, že jsem taky holka krev a mlíko a při prvním těhu jsem přibrala 3 kg a malej se narodil a měl 3,70 :-) Takže buď v klidu mimi si opravdu vezme co potřebuje ;-) Jo a po porodu a pak ještě kousek jsem dala 22 kg dolů :-) Teď jsem opět těhu, tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ, byla to pro mě taková odtučňovací kúra :-D Jsem říkala, že kdybych to bývala věděla, tak otěhotním mnohem dřív :-D

Ahoj, tak já mám tak 1,5 kg a to tak od 2.měsíce, celkem jsem se bála, že nepřibírám, ale jsem taky špekounek, tak si to mimi asi bere jinde... A vy jste na tom s přírůstkem obdobně, takže jsem v klídku :C/): My máme termín 29.10. nebo 25.10.

já mám termín konec září, jsem dnes 19+3 a mám nahoře cca 3 kila!! a prej mám přibrat, říkaly kolegyně v práci!! břicho jinak zatím maskuju, zato bundu třeba nezapnu, přes boky a prsa, tak máme pifku na holčičku:))

A já to zapomněla napsat.. Termín 10.10. :) Takže nahoře zatím 0,5-1kg a obvod pasu 85cm (před těhu jsem mohla mít tak 72-3?) tak nějak asi.

Čauky říjňátka :-)
Tak já mám nahoře 1kg, ale to asi tím, že jsem plnoštíhlá, tak si mimi bere odemně :-), ale za chvíli Vás dohoním o to se nebojím :-). Tak pohlaďte :€O: a hezký večer

Ahoj, tak to by mě také zajímalo, zrovna jsem chtěla založit anketu. My čekáme mimi 8.10. a dnešního dne jsem přibrala 5,5 kg, jsem zvědavá, jak to poleze nahoru.
A nechcete také připsat, kolik měříte přes pupky? mě už se pupík rýsuje, dnes jsem měřila a mám 84 cm (před těhu jsem mohla mít tak cca 67 cm).

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jsem na tom stejně.. u kluka jsem se nakonec, co se prsou týče, dostala z 75C na 75F a teď to zdárně napodobuju.. Už teď jsem tak D-E.. :( To zas bude.. :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka