Objednáváte si někdo v tomto obchůdku?

15.05.2011

Ahoj holky, objednáváte si některá oblečení pro prcky tady http://www.laclik.cz/scripts/index.php ? Chci se zeptat jak jste spokojené a jestli je zboží pěkné. Děkuji, Terka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky,
mám 8.měsíční holčičku a teď nevím co už může papat.Vařím jí jídlo ze zeleninky,papá brambůrky,rýži,polívky atd...už jsme zkusili i bílý jogurt,ale nevím jestli třeba už může třeba tvrdý sýr nebo povařená rajčata a jaké dávat máslo na chlebík jestli živočišné nebo rostlinné má ráda totiž chlebík s máslem...Koupila jsem malé těstoviny bezvaječné PANZANNI,ale ani nevím jestli jsou nějaké dětské a jaké jsou nejlepší.Co tak dáváte svému miminku prosím poraďte,díky:-) :hu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to vypada dobře ten stormik.cz to uz jsou pouzite veci?

In reply to by mamuška

Já jenom k PPL. U nás jsem zase mnohem spokojenější s poštou. Pošťáci jsou příjemní a vždy mi vše dopraví až domů. Vím, že jezdí kolem jedné hodiny odpoledne, takže když něco čekám, tak jsem doma. Anebo mi to přivezou další den. Zato s PPL - hrůza dohadování. Bydlíme na vesnici a nechce se jim k nám zajíždět. Skoro pokaždé volají - "a paní, nemohla byste si pro to přijet do Varů nebo do Ostrova? Ne? Fakt ne? A já teď nemám čas. Tak jak to uděláme? Tak já vám to přivezu zítra, jo? Anebo pozítří?" No hrůza. Nejdřív jsem přistupovala na to, že si to vyzvednu ve městě, ale už mně to přestalo bavit a tak jsou protivní a vzteklí, že musí jezdit až k nám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka