Náplast na špatnou náladu

02.04.2008

Udělala jsem si radost a koupila mrňouskovi dečku do kočárku. Co vy na ní?

In reply to by Ivculka

No to teda rozjela :-) Tu autosedačku mi už posílají :-) Mooooc se těším!!!!
mám do termínu něco málo přes dva měsíce a popadá mě panika, že to naše chuďátko nebude mít nic nachystané :-)
a děkuji za pochvalu :-)

In reply to by Boža

Tak pak nám jí vyfoť, jak vypadá v reálu. Ale určitě to všechno nachystaný mít bude, máš výhodu, že máš ještě plno věcí po Natálce, takže v nejhoršim aspoň něco...
To já se zase rozjedu s nakupování pro prcka za dva týdny, až budu vědět, co to bude. Teď jsem si dala pauzu, abych neměla všechno neutrální...

In reply to by Ivculka

Vyfotím :-) Po Natálce mám ještě všechno. Rozdala jsem jen něco, takže takový ten základ mám. Jen Natálka je narozená na podzim. Tak nemám nic mrňousovskýho letního. Teď už ale nebudu kupovat nic. Na kraťásky a letní kloboučky si může počkat. Možná jen nějaký dupajdy - jestli mě fakt uchvátí :s: a něco do tý autosedačky. Spíš už vyndám šicí stroj a spíchnu něco Natálince, dokud mám čas. Nám řekli, že to bude kluk, tak doufám, že se nespletli :-)

In reply to by Boža

To buď fakt ráda, že toho máš plno ještě po Natálce, to já musim všechno kupovat nový :00: . Ale teď až budu vědět, co to bude, tak se zapojí i babičky, tak už aby to bylo, aspoň nějaká pomoc :s: .
Jj, fusáček do autosedačky musim taky objednat. Mam vybraný takový ten flísový béžový zatím... Mimčo se narodí na konci srpna, tak to potom využiju :)
No a kdyby se spletli, tak budete mít holčičku v modrym, horší by bylo, kdyby to byl kluk v růžovym :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka