Musim se pochlubit:)

02.04.2008

Tak se musim pochlubit, že včera manžel poprvý taky cítil kopanečky toho našeho mrňouska. Byl z toho úplně hotovej a vydržel na něj potom číhat ještě dost dlouho :) . No a dneska už si konečně připadám jak těhulka. Nevim jak je to možný, ale najednou mi z ničeho nic vylezlo bříško, že už je to vidět i pod oblečenim a je takový hezký těhulkovský. Takže si myslim, že teď už je to tady a že budu už jen přibírat a růst před očima :)

úplně mě to dojalo. U mě pohyby ještě přes bříško cítit nejsou (zatím jsou to jenom takové ty bublinky), tak strašně moc těším, až to ucítí i ten můj :h:

Taky gratuluju! ;) jsem si dneska cestou v tramvaji vzpomínala, jak jsem kdysi přemejšlela o tom, jaký to bude cejtit v sobě dítě, a byla na to hrozně zvědavá, a jak je to skvělý že to vim, a že je to ještě úžasnější než jsem myslela :D
A s tím bříškem přesně, jsem pak přišla domu, svlíkla se z kabátku a koukám na něj, jak se pod tim svetrem najednou hezky kulatí :D

to je fakt moc hezký :a: ...také se už moc těším až ten náš kulihrášek začne kopat a Honzik si bude číhat.. :s:

Gratuluji ke kopaneckum......muj manzilek si to taky uziva :h: Mala na nej krasne reaguje a vzdy ho kope.Je to nadherny.....si to uzivejte.

:h: to muselo být krásný....když to tady čtu tak si vždycky vybavim toho mojeho chlapa co dělal, když ho malá poprvé kopla....a uplně se mi chce štěstím, brečet :00: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka