Učeň mučeň

07.05.2011

Maminky, vám, co to připomíná blížící se zápočtový týden a šílené zkouškové období, už se učíte? Já mám zrovna před sebou angličtinu a mám se co držet, aby mě nechytla depka. Chlapi mám u babičky, takže ideální podmínky pro učení, ale mě se táááák nechce....
Krom toho, musím odpočívát, včera jsem byla na amnicentéze, tak nechci něco pokazit :(
Taky mám plnou hlavu tématu pro diplomku, ale nemám kdy zajít do knihovny, sednou za PC a hledat materiály... je to možné :? ať je to za mnou a konečně si můžu užívat těch mých miláčků :c:
Tak, jsem se vypsala, je mi trošku líp :///: a jdu na to, jestli chci mít brzy pokoj.
Krásný víkend :€s€:

ahojky já mám ted za sebou šílenej týden blokových cvičení, i přes střevní chřipku ze kterou jsem bojovala od středy jsem ze 6 zkoušek 4 dala a ted mě čeká dalších 5 rozložených do tohohle měsíce, tak snad to zvládnu .-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky mám kombinovanou formu na čzu první ročník, no učím se po večerch do noci, dítko má 29.měsíců, jinak moc ne a jj jsme i těhulka, další mimi čekáme v září .-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Aha díky :-). První dva ročníky singl a 3. ročník s dítětem. Pak jsem šla zkusit navazující magisterské studium, tak teď končím 1. ročník. Zatím to jde, tak snad už to nějak dobojujeme i s dvěma dětma...
No, tak to jsi dobrá, já bych to asi jen tak nedala. Což o to, přes semestr je to v poho, ale přes ty zkoušky nad tím musím sedět co nejvíc, jak je to jen možné.
Tak hlavně štěstíčko ;) a ať máš brzy "prázdniny" :///:
:€s€:

In reply to by katééé

Tak já to mám pestré už od začátku .-), ale uvidím no snažím se zatím nějak doklepat prvák, do konce června mu zbývají ještě 4 zkoušky a ty musím všecky nějak zvládnout no... uvidíme, když to studium nevýjde holt se zastřelit nepůjdu, ale nechci to vzdát bez boje :-)

Bystřince tiše závidím :one: a holkám budu držet pěsti. Maturita byla pro mně peklo, po druhé už bych do toho nešla... :€}€: Všechno to do měsíce skončí, dá se to vydržet, ale ty depky jsou děsné... Co se týká seminárek, jsem takový pitomec, všechno si vypracovávám sama, naštěstí studuju to, co mě baví, tak inspirace mám dost a k diplomce budu muset nahlídnout na stránky Ministerstva dopravy, Statistického úřadu a kdoví čeho všeho :00:
Tak se držte a ozvěte se, držíme pěsti :a: a hooooodně štěstí.
:€s€:

Držím palce, ať jsi s miláčky co nejvíc a ať jsi na správném místě ve správný čas :)
Šílené období už mi zaplať pánbůh skončilo nedávno odevzdáním diplomky a splněním 4 zkoušek LS. Za 5 let celkem 47 zkoušek. Teď se už "jen" učím na státnice. Jestli se mi chce nebo ne není podstatné už dávno, prostě musím a tečka :) Už se šíleně těším jak za 6 týdnů skončí tahle univerzitní sadomaso šou a já budu vnímat malou, manžela, hezké počasí a další. Pravděpodobnost, že se až na konci zblázním se blíží limitně nule! Uau! :)

Ahoj!!!
Zkus: www. seminarky diplomky.cz nebo na www. muni.cz jsou tam materiály pro inspiraci. Je OK, že o tom píšeš, depka se pak může trochu zbrzdit. Zkus o tom popovídat s kolegy, mě to vždy trochu pomohlo :a:
Odpočívej po odběru, ZK se dají dělat i na další termín, i když je mě osobně tahle varianta taky proti srsti...!! Pa! :a:

Ahojky tak mě včera začal Svaťák a to podruhé v životě. První byl před 13ti lety. Když to srovnám, tak před Tím mi to tedy šlo lépe. Teď do toho čučím a nevím co čtu, buď přemýšlím, zda jsem Těhu či ne, 4dny zpoždění a test negativní, nebo přemýšlím, že mě to fakt nebaví a nejde, nebo ke mě pořád leze malej, vysvětlit mu že maminka se musí učit, to fakt nejde. Začínám upadat do depky, neb to co jsem se naučila v pondělí prostě už neumím. Takže jedu nanovo a tak to mám vypočítané že každý den 5 otázek. Ještě že maturuji jen ze dvou předmětů- eko, účto. Teď prozměnu sedí tady. Venku nádherně a já se musím drtit ach jo.
Takže přeji hodně úspěchů a ať nám to rychle uteče a nějak to uděláme v mém případě tak, ať to nemusím opakovat. :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teda holky, to je super, samé krásné zprávičky :one: Oběma gratuluji :k: Jinak k té matuře - no, je to fraška, takže to zvládneš, jenom záleží, jak moc si u vyučujících oblíbená. Stále držím pěsti ;)
:€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka