Krev po sexu

21.10.2007

Dobre ranko holky,
jdu na vaas hned po ranu s takovou veci.Vcera jsme meli,spis dneska nad ranem,trosinku bourlivejsi noc a ja jsem ted po probuzeni zjistila,ze tam mam trosinku krve,ale nekrvacim,jak jsem se ocistila,tak nkervacim,vypada to jako na oderku uvnitr,nevim,doufam.Myslite,ze to muze byt po tom sexu nebo se mimi neco stalo?Ale nic me neboli,tak nevim,ale jsem z toho nervozni.

ahojky presne jak pisi holky pokud nekrvacis tak to bylo po te bourlive noci:-) me na to doktor upozornoval ze po sexu muzu mit spineni nebo kapky krve protoze jsme ted dole citlivejsi a nekdy trosku natekle:-)

To snad bude jen nějaká malá ranka zevnitř. Jestli nekrvácíš, tak si myslím, že to nic nebezpečnýho neni. Mě doktorka říkala, že k sexu bysme měli přistupvat opatrněji a jemněji v prvních třech měsicích a na konci těhu. My se ale nijak neomezuje. Teda až na to, že já radikálně omezuju počet, protože většinou nemám chuť...

Dekuju vam holky,trosku jste me uklidnily,ja zrovna premyslela jestli jet na pohotovost nebo napsat prvne vam a zeptat se.Pokud nebudu krvacet,tak nikam nejedu.Priste budem trosku opatrnejsi :-)))

Teeda to muselo bít,ale bouřlivé.No myslím se že to snad bude jěn nějaká malá ranka když nekrvácíš.Pokud by jsi měla partnera s extra velkým a byla někde na začátku tak to se nedoporučuje nějaká divočina,ale pokud ne tak je to určo v poho.Uvydíš pokud nezačněš krvácet.Jinak si zítra zajdi ktdoktorovi at hodí bulvu a budeš klidnější.

In reply to by miky

Snad jo,ja uz jsem ve 4.mesici tak snad by to melo byt v pohode.A uznavam,ze noc byla divoka a ja si myslim,ze to bylo z toho,ale vyrazilo mi to dech,ale pak jsem se ase uklidnila,kdyz jsem zjistila,ze nekrvacim dal,ted se porad kontroluju,kazdy 2 minuty jsem na zachode.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka